Ana SayfaKredilerVakıfbank 50 Bin TL Masrafsız İhtiyaç Kredisi

Vakıfbank 50 Bin TL Masrafsız İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank’tan Uygun Kredi Faiz Oranlarıyla 520 Bin Lira Kredi

İhtiyaç kredisi paketleriyle dikkat çeken Vakıfbank sonbahara özel olarak Sonbahar Kredisi kampanyasını başlatmıştı. Vakıfbank’ın bu kredi kampanyası şu anda da geçerliliğini koruyor. Sonbahar kredisi Vakıfbank’ın ihtiyaç kredisi paketleri arasında en yüksek limitli olanı olarak göze çarpıyor. Bu kredi paketinden faydalanan kişiler bankadan 50 bin liraya kadar kredi alabiliyorlar. Üstelik bu kredi için başvuru yapmak da oldukça kolay.

Vakıfbank sayesinde ihtiyaç kredisi almak için birtakım belgeleri bankaya sunmanız gerekiyor. Bu belgeler arasında işyeri onaylı gelir belgesi, ikamet adresini gösteren bir fatura ve kimlik belgeniz yer alıyor. Bahsi geçen belgelerle başvuru yaptığınızda kısa süre içinde krediniz onaylanacaktır.

Vakıfbank sonbahar kredisine en az 1000 lira olmak üzere 50 bin liraya kadar başvuruda bulunabilirsiniz. Bankanın bu kredi paketi için belirlediği kredi faiz oranı yüzde 1,31’dir. Belirlenen bu kredi faiz oranı sabittir, dolayısıyla verilen kredi her zaman bu kredi faiz oranı üzerinden değerlendirilir.

Almış olduğunuz Sonbahar Kredisi için bankadan 4 yıla kadar vade talep etme hakkınız bulunuyor. Kredi için talep edebileceğiniz vade miktarı en az 1 ayken en fazla 48 aydır.

Yıllık maliyet oranı yüzde 20,5 olan Vakıfbank Sonbahar Kredisini 50 bin lira olarak aldığınızda bankaya her ay ödeme yapmanız gerekiyor. Kredide borç erteleme özelliği bulunmuyor. 50 bin liralık kredi paketini 48 ay vadeli olarak aldığınızda kredi için bankaya her ay 1491 lira ödeme yapmanız gerekiyor. Bu şekilde toplamda 71 bin 587 liralık ödeme yaparak kredi borcunuzu kapatabilirsiniz. Kredide kredi tahsis ücreti olmasa da çeşitli sigorta primleri sizlerden tahsil edilecektir. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.