Ana SayfaKredilerFibabanka’dan Tatil Kredisi

Fibabanka’dan Tatil Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Fibabanka Düşük Faiz Oranlarıyla Tatil Kredisi Veriyor

Günlük hayatın yorgunluğunu üzerinizden atmak, kısa bir tatile çıkmak isterseniz Fibabanka sayesinde tatil kredisi çekebilirsiniz. Fibabanka tatil kredisi tüketicilere düşük bir kredi faiz oranıyla ve esnek vade seçenekleriyle veriliyor. Dilerseniz bu krediye Fibabanka internet sitesi üzerinden hemen başvurabilirsiniz.

Fibabanka tatil kredisi için belirlenen minimum kredi miktarı 3 bin liradır. Dolayısıyla bu krediden faydalanmak isteyen kişiler bankaya en az 3 bin liralık kredi başvurusunda bulunmalılardır. Kredi için belirlenen maksimum miktar ise 20 bin liradır. Dolayısıyla kredi almak isteyen kişiler 3 bin lira ile 20 bin lira arasında kredi başvurusunda bulunabiliyorlar.

Fibabanka tarafından tüketicilere sunulan tatil kredisinin kredi faiz oranları kredinin vade seçeneği ve miktarına göre değişebiliyor. Öyle ki 12 ay vadeli olarak çektiğiniz tüm kredi paketleri için kredi faiz oranı 1,19 iken 24 ay vadeli olarak çektiğiniz tatil kredisi için belirlenen kredi faiz oranı yüzde 1,29 oluyor. Dolayısıyla Fibabanka tatil kredisini daha düşük bir kredi faiz oranıyla çekmek isteyen kişilerin kısa vadeli kredileri tercih etmeleri gerekiyor.

Bu kredi paketi sadece yurtiçinde tatil yapmak isteyen tüketiciler için geçerlidir. Eğer yurtdışı tatilleri için kredi çekmek isterseniz Fibabanka ihtiyaç kredisi paketlerini inceleyebilirsiniz.

Fibabanka tatil kredisi paketi sayesinde 3 bin liralık bir kredi alıp 12 ay vade seçeneğinden faydalanırsanız bankaya ödemeniz gereken taksit miktarı 273 lira olur. Bu kredi için 15 lira da kredi tahsis ücreti ödemeniz gerekiyor. Ortalama olarak 45 lira hayat sigortası primi ödemenizi gerektiren bu kredinin yıllık maliyet oranı yüzde 19,73 olarak belirlenmiştir. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.