Ana SayfaKredilerCitibank Kredi Faiz Oranları

Citibank Kredi Faiz Oranları

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Citibank Ekim-Aralık dönemi kredi faiz oranlarını duyurdu. Bankanın 2016 yılı son çeyreği için belirlediği faiz oranları istenilen kredinin türüne göre farklılık arz etmektedir. Konut kredileri için oranlar daha uygunken, ihtiyaç kredileri için oranlar nispeten yüksektir.

Konuttan ihtiyaç kredisine, taşıttan ticari kredilere kadar müşterilerine çeşitli alanlarda kredibilite imkanı sunan Citibank; kredilerin geri ödemesinde de çeşitli vade seçenekleri belirlemiştir.

 İhtiyaç Kredileri

Citibank ihtiyaç kredileri için sunduğu faiz oranlarını aylık yüzde 1,09 oranından başlatmaktadır. Bu orandan faydalanmak isteyen müşteriler için banka tarafından aylık minimum 5.000 Türk Lirası gelir ibraz etme zorunluluğu getirilmiştir. İhtiyaç kredisi paketi kapsamında 48 ay vade seçeneğiyle 30.000 Türk Lirasına kadar kredi kullanma imkanı mevcuttur. Müşterilerden binde beş oranında dosya masrafı tahsil edilmektedir.

Bir diğer ihtiyaç kredisi seçeneğinde ise Citibank müşterilerinin en az aylık belgelenebilir 3.000 Türk Lirası gelir ibraz etmelerini istemiştir. Bu kredi paketi için belirlenen oran aylık yüzde 1,15 seviyesindedir. İhtiyaç kredisi seçeneği uyarınca müşteriler 25.000 Türk Lirası krediyi 48 ay vade seçeneği ile kullanabilmektedirler. Banka müşterilerinden binde beş oranında kredi tahsis ücreti ve hayat sigortası poliçe primlerini tahsil etmektedir.

Konut Kredisi

Citibank müşterilerini konut kredisi finansmanından yararlandırmak için aylık en az 5.000 Türk Lirası gelirleri olmasını zaruri tutmuştur. Bu meblağın altında belgelendirilebilir geliri olan vatandaşlar bankadan konut kredisi kullanamamaktadır. Konut kredisi aylık faiz oranı 1,05 seviyesindedir.

Konut kredisi finansmanı kullanmak isteyen müşterilerden binde beş oranında kredi tahsis ücreti banka tarafından tahsil edilmektedir. Azami 100.000 Türk Lirasına kadar konut kredisi finansman desteği banka tarafından sunulurken; müşteriler aldıkları kredileri 12 aydan 120 aya varan vade seçeneklerinde geri ödeme şansına sahiptirler. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.