Ana SayfaKredilerŞekerbank Konut Kredisi Faiz Oranları 2016

Şekerbank Konut Kredisi Faiz Oranları 2016

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Şekerbank Konut Kredisi Faizleri

15 Temmuz darbe girişiminden sonra neredeyse bütün bankalar konut kredisi faiz oranlarını güncelledi. Bu sayede vatandaşlar artık çok daha uygun kredi faiz oranlarıyla kredi alabiliyorlar. Konut kredisi almak üzere başvuru yapabileceğiniz bankalardan biri de Şekerbank’tır. Yüzlerce şubesiyle ülkemizdeki insanlara hizmet eden Şekerbank isteyen tüketicilere konut kredisi fırsatı da sunuyor. Esnek vade seçenekleriyle sunulan bu kredi kampanyasından faydalanmak isteyen tüketiciler Şekerbank şubelerinden başvuru yapabiliyorlar.

Şekerbank şubelerinden bu ihtiyaç kredisi kampanyasına başvurmak için yanınıza kimlik belgesi, ev tapusu, işyeri onaylı gelir belgesi de almalısınız. Zira bu krediyi almak isteyenler Şekerbank tarafından istenen belgeleri bankaya sunmak zorundadır.

Şekerbank konut kredisi için belirlenen ödeme seçeneklerine baktığımızda bankanın kredi için 10 yıla kadar vade seçeneği sunduğunu görüyoruz. Dolayısıyla Şekerbank’tan konut kredisi alan kişiler aldıkları bu kredi için bankadan 10 yıla kadar vade talebinde bulunabilirler.

Şekerbank konut kredisi kampanyası için belirlenen konut kredisi faiz oranı ise krediye başvuruda bulunan herkes için sabitlenmiştir. Bu oran yüzde 1,29’dur, vadeye ya da alınan kredi miktarına göre değişmez.

Bankadan kredi almak istediğinizde kredinin binde 5’i kadar kredi tahsis ücreti ödemeli, buna ek olarak ekspertiz ücretini, sigorta primlerini de bankaya peşinen vermelisiniz. Aksi halde 3. Kişilere ödenen bu masraflar size verilecek olan kredinin içinden kesilecektir.

Şekerbank konut kredisi kampanyası ile 100 bin lira alan bir kişi bu krediyi 120 ayda ödemek istediğinde kredi için her ay bankaya 1642 lira ödeme yapmalıdır. 120 ayın sonunda kişinin bankaya ödeyeceği toplam miktar ise 197 bin 144 lira olacaktır. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.