Ana SayfaKredilerKOBİ’lere Finansman Desteği Halkbank’ta

KOBİ’lere Finansman Desteği Halkbank’ta

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Piyasa koşullarında zaman zaman nakit sıkıntısı çekebilen ticaret erbapları için Halkbank tarafından KOBİ (Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler) “Sektörel Destek Paketleri” hazırlandı.

Sektörel Destek Paketlerinden kendi ihtiyacı olanı seçen KOBİ’ler nakit ihtiyaçlarını gidererek borçlarını vadelendirme imkanına sahip olmaktadırlar. Borçların uzun vadelere yayılması KOBİ’leri ekonomik darboğazdan çıkarmaktadır.

Tarımdan Taşımacılığa Kadar Tüm Ticari Sektörlere Kredi Desteği

Halkbank tarafından KOBİ’lerin faaliyet gösterdiği sektörlere özel, ürün ve hizmetlerden oluşan; nakit kredi ihtiyacından, bankacılık hizmetlerine kadar tüm gereksinimleri karşılamak üzere hazırlanan finansman destek paketleri sunulmaktadır. Özel destek paketlerindeki vade seçenekleri ve kredi üst limitleri, destek paketinin türüne ve KOBİ’nin faaliyet gösterdiği alana göre farklılık arz etmektedir.

Banka destek paketlerini; ihracat destek paketi, imalat destek paketi, makine imalat destek paketi, teknoloji, ar-ge, inovasyon destek paketi, KOBİ turizm sektörü destek paketi, hizmet ve ticaret sektörü destek paketleri, sanayi bölgeleri destek paketi, taahhüt sektörü destek paketi, taşımacılık sektörüne destek paketi, şoför esnafına plaka teminatlı kredi, medikal kredi paketi, pos iş yeri paketi, lisanssız elektrik üretimini destek paketi, franchising (firma bayiliği sistemi) destek paketi, tarım destek paketi olarak tayin etmiştir.

Müşterinin yapması gereken; kendi işletmesinin iş koluna göre olan kredi destek paketini seçmek ve finansman ihtiyacını kendi belirlediği vade ve yine kendi belirlediği ödeme şekilleriyle gidermektir.

Halkbank’ın ticareti canlandırmak ve esnafa destek olmak adına devreye koyduğu kredi destek paketleri için başvuru yapmak isteyen vatandaşların Halk Bankası şubeleri ile şahsen görüşmeleri gerekmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.