Ana SayfaGündemMotosiklet Tutkunlarının Kredisi QNB Finansbank’ta: Masraf Yok, Vade Uzun

Motosiklet Tutkunlarının Kredisi QNB Finansbank’ta: Masraf Yok, Vade Uzun

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Katarlı QNB tarafından satın alınan Finansbank ilk iş olarak ismini “QNB Finansbank” olarak değiştirmişti. Bankanın yeni sahibi olan şirket atılımlara hız vereceğini açıklamıştı. Daha geniş müşteri portföyüne ulaşmak isteyen QNB Finansbank kredi türlerini çeşitlendirme kararı aldı.

Bu kapsamda klasik taşıt kredisi mantığına ek olarak motosiklet tutkunlarını da düşünen QNB Finansbank, onlara özel kredi kampanyası hazırladı.

48 Aya Kadar Vade İmkanı

Trafikte takılmak istemeyen motosiklet tutkunları için hazırlanan kredi kampanyasında 3 aydan 48 aya kadar vade imkanı sunulmuştur. Üstelik bu olanak sadece sıfır kilometre motosiklet satın almak isteyen müşterilerle sınırlı değildir. İkinci el bir motosiklet almak isteyen müşteri de QNB Finansbank’ın sunduğu motosiklet kredisi kampanyasından faydalanabilmektedir.

Kredi kampanyası kapsamında; BMW, Honda, Suzuki, Harley Davidson, Yamaha, Kawasaki, Ducati, KTM, Bombardier, Polaris ve Vespa marka motosiklet almak isteyen müşteriler için avantajlı faiz oranları sunulmaktadır. Diğer marka ve modellerde motosiklet alımları banka tarafından kampanya kapsamına alınmamıştır.

Sıfır kilometre motosikletler için, nihai fatura tutarının 50,000 Türk Lirasına kadar olan kısmının %70’i, 50,000 Türk Lirasının üzerinde kalan kısmın ise %50’si kadar motosiklet kredisi kullanılabilmektedir. 2.el motosikletlerde fatura tutarı yerine motosikletin kasko değeri dikkate alınmakta olup kredilendirme oranları ve vade seçenekleri aynıdır.

Kefil Yok, Rehin Yeterli

QNB Finansbank motosiklet kredisi kampanyası kapsamında müşterilerinden kefil istememektedir. Satın alınacak olan motosiklet işin rehin işlemi yapılmaktadır. Bu işlem kredi teminatı için yeterli olmaktadır.

Kredi kampanyasından faydalanmak isteyen müşteri bankaya yapacağı geri ödemelerde istediği ödeme planını oluşturabilmektedir. İster taksit atlatmalı, ister taksit ötelemeli, istenildiği durumlarda ödeme dönemi bulunmayan seçenekler tercih edilebilmektedir.

Aylık sabit ve eşit taksitli klasik geri ödeme modeli de her zaman seçenekler arasında mevcuttur.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.