Ana SayfaKredilerGaranti Bankası’ndan Aylık 1,19’a 50.000 Lira İhtiyaç Kredisi

Garanti Bankası’ndan Aylık 1,19’a 50.000 Lira İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bütün meslek gruplarını kapsayan ihtiyaç kredisi kampanyası Garanti Bankası’nda başladı. Kampanya kapsamında kullanılabilecek kredi miktarı 1.000 Türk Lirası ile 50.000 Türk Lirası arasında değişmektedir.

Müşterilerine aylık yüzde 1,19 faiz oranından başlayan seçenekler sunan banka, vadelerde de süreyi uzattı. Kredi kampanyası uyarınca 3 aydan 48 aya kadar kredi kullanmak mümkün.

25.000 Türk Lirasına Kadar Faiz Oranı 1,33

Garanti Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası dahilinde uygulayacağı faiz oranlarını çekilecek kredi miktarına göre tayin etmiştir. 1.000 Türk Lirasından 25.000 Türk Lirasına kadar olan kredi kullanımlarında vade süresi göz önünde bulundurulmaksızın faiz oranı aylık yüzde 1,33 olarak belirlenmiştir.

Alınacak finansmanda 48 aya kadar vade kısıtlaması bulunmamaktadır. 25.000 Türk Lirası finansman kullanımında banka tarafından müşteriye 125 Türk Lirası dosya masrafı yansıtılmaktadır. Zira kredi tahsis ücreti olarak binde beşlik oran bütün meblağlarda geçerlidir. Ayrıca kredi vadesi süresince müşterinin hayat sigortası yaptırması zaruridir. Hayat sigortası poliçe prim tutarı müşterilerden tahsil edilmektedir. Bu tutar ortalama 375 Türk Lirasıdır. Krediye sadece Garanti Bankası Şubeleri’nden değil, Garanti internet bankacılığından da başvurulabilmektedir.

50.000 Türk Lirasında Oran 1,19’a İniyor

Banka, kredi müşterisinin finansman istediği meblağı yüksek tutması durumunda faizlerinde elle tutulur derecede indirime gitmektedir. 25.001 Türk Lirası ile 50.000 Türk Lirası arasındaki ihtiyaç kredisi kullanımları için Garanti Bankası tarafından belirlenen faiz oranı aylık yüzde 1,19 noktasındadır.

50.000 Türk Lirası kredi kullanımlarında Garanti Bankası tarafından dosya masrafı olarak 250 Türk Lirası müşteriden tahsil edilmektedir. 50.000 Türk Lirası kredi kullanan ve bu krediyi 48 ay vade süresi ile bankaya geri ödemek isteyen müşteri her ay 1.450 Türk Lirası taksit ödemesi yapacaktır.

Müşterinin vade sonunda bankaya ödediği tutar 69.700 Türk Lirası olarak gerçekleşecektir. Kredinin müşteriye yıllık maliyet oranı ise yüzde 18,9 seviyesinde olacaktır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.