Ana SayfaKredilerPTT’den Emeklilere Kefilsiz Şartsız Kredi Fırsatı!

PTT’den Emeklilere Kefilsiz Şartsız Kredi Fırsatı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Maaşını PTT’den alan emekli vatandaşlarımız için kefilsiz şartsız kredi fırsatı doğdu. PTT ile Aktif Bank emekli vatandaşlar için güç birliğine giderek “N Kolay Emekli Kredisi” kampanyası düzenledi.

İhtiyaç kredisi kampanyası kapsamında PTT iş yerlerinden başvuru kolayca yapılmaktadır. Emeklilerden ekstra kefil de istenmemektedir. Başvuru formu doldurarak nüfus cüzdanı ile işlem yaptırmak mümkündür.

3 Aydan 48 Aya Kadar Vade Seçeneği

“N Kolay Emekli Kredisi” kampanyası kapsamında müşteriler 3 aydan 48 aya varan vadelerde kredi kullanabilmektedir. Emeklilere uygulanacak faiz oranı da vade seçeneğine göre farklılık göstermemektedir. Bütün vade seçeneklerinde faiz oranı aylık yüzde 1,75 olarak belirlenmiştir.

Kredi kampanyası dahilinde müşteriler minimum 1.000 Türk Lirası, maksimum 40.000 Türk Lirası kredi kullanabilmektedir. Tercih tamamen emeklinindir. PTT ve Aktif Bank kredi kullanımında yaş sınırını 80 olarak tayin etmişlerdir. 80 yaşın üzerindeki emekliler bu krediden yararlanamamaktadır.

Emeklilerden kredi tahsis ücreti olarak kullandıkları kredi miktarının binde beşi tahsil edilmektedir. 20.000 Türk Lirası finansman desteği almak isteyen bir emekli 100 Türk Lirası dosya masrafı ile karşılaşacaktır.

Ayrıca vade süresince emeklilere hayat sigortası yaptırmak da zaruri tutulmuştur. Hayat sigortası poliçe primi müşterilerden tahsil edilen bir diğer ücrettir.

20.000 Lirada Taksit 665 Lira

Kredi kampanyasından yararlanarak 20.000 Türk Lirası kredi kullanmak isteyen bir emekli; borcunu 48 ay vadede geri ödemek isterse aylık 665 Lira taksit ödemek durumundadır. Finansmanın toplam geri ödeme tutarı 33.000 Türk Lirası civarında gerçekleşmektedir.

Aldığı kredinin tamamını 4 yıl sonunda ödeyen emekli toplamda takriben 13.000 Türk Lirası faiz ödemesi gerçekleştirmiş olacaktır. Kredinin emekliye yıllık maliyeti yüzde 28,7 düzeyinde gerçekleşecektir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.