Ana SayfaKredilerVakıfbank Sonbahar İhtiyaç Kredisi Devam Ediyor!

Vakıfbank Sonbahar İhtiyaç Kredisi Devam Ediyor!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank’tan Yüksek Miktarlı İhtiyaç Kredisi Paketi

Standart Vakıfbank ihtiyaç kredisi paketine ek olarak sunulan Vakıfbank sonbahar kredisi kampanyası yüksek miktarda kredi almak isteyenler için uygun bir kredi paketi olarak sunuluyor. Bu bağlamda Vakıfbank aracılığıyla ihtiyaç kredisi almak isteyen kişiler 50 bin liraya kadar kredi başvurusunda bulunabiliyorlar. 50 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi alabildiğiniz bu paket için belirlenen kredi faiz oranı ise 48 ay vade 1,26 olarak belirlenmiş.

Vakıfbank sonbahar kredisi kampanyası için belirlenen kredi faiz oranı 1,26 iken aynı kredinin yıllık maliyet oranı yüzde 18,43 olarak belirlenmiş. Bu krediyi alan kişilerin taksit miktarları değişmiyor, kredi alındıktan sonra eşit taksitlerle bankaya geri ödenebiliyor.

Vakıfbank ihtiyaç kredisi paketlerinden biri olan sonbahar kredisinde vade seçeneklerinin oldukça uzun olduğu görülüyor. Zira bu krediyi alan kişiler almış oldukları krediyi 48 aya kadar vadeli olarak ödeyebiliyorlar. Size en yakın Vakıfbank şubesine gelir belgeniz, kimlik belgeniz ya da ehliyetinizle başvuru yapmanız halinde size özel kredi paketlerini inceleyebilirsiniz.

Mevcut kredi kampanyası için ödemeniz gereken masrafların başında kredi tahsis ücreti geliyor. Kredi tahsis ücreti aldığınız kredi miktarı üzerinden hesaplanır ve kredinin yüzde 0,5’i olarak hesaplanır. Buna ek olarak hayat sigortası bedelini de sizin ödemeniz gerekiyor, hayat sigortası primi kişinin durumuna göre değişiklik gösterebiliyor.

Vakıfbank sonbahar kredisi kampanyası sayesinde 15 bin lira ihtiyaç kredisi alan bir kişi bu kredi için 48 ay vade talep etmesi durumunda kredi için her ay 441 lira ödeme yapar. Bu şekilde 48 ay boyunca kredi taksiti ödemeye devam eden kişi toplamda 21 bin 279 liralık ödeme yaparak kredi borcundan kurtulabiliyor. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.