Ana SayfaKredilerGaranti Bankası’ndan 100 Bin Liraya Kadar İhtiyaç Kredisi Fırsatı

Garanti Bankası’ndan 100 Bin Liraya Kadar İhtiyaç Kredisi Fırsatı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası’ndan Yüksek Miktarlı İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Bankalar genel olarak maksimum 20 bin lira ihtiyaç kredisi verirken Garanti Bankası sayesinde 100 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi alabiliyorsunuz. Yüksek miktarlı ihtiyaç kredisi kampanyasıyla dikkat çeken Garanti Bankası’ndan kredi almak üzere şubeye gitmenize de gerek yok. Eğer isterseniz hemen internet üzerinden bu kredi için başvuru yapabilirsiniz. Krediye başvuruda bulunmak için Garanti Bankası’nın internet sitesine giriş yapmanız yeterlidir.

Garanti Bankası ihtiyaç kredisi paketi için 48 aylık vade için belirlenen kredi faiz oranı yüzde 1,19’dur. Bankadan kredi almak istediğinizde kredinizi yüzde 1,19 kredi faiz oranıyla alabilirsiniz. Eğer vade seçeneği değişirse ve kredi miktarı düşerse kredi faiz oranı da değişebilir.

Garanti Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanan kişilere sunulan vade seçeneklerini incelediğimizde bu seçeneklerin 1 ay ile 48 ay arasında değiştiğini, 4 yıla kadar vadeli kredi alınabildiğini görüyoruz. Yüksek miktarlı bir kredi alarak aldığınız krediyi uzun vadede geri ödemek isterseniz kredi almak üzere Garanti Bankası’nı tercih edebilirsiniz.

Garanti Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası için sizlerden yüzde 0,5 oranında kredi tahsis ücreti alınır, yapılacak olan hayat sigortası için gerekli ücreti de sizin ödemeniz gerekir. Zira Garanti Bankası 3. Kişilere ödenen tüm masrafları krediyi alan kişiye yansıtıyor.

100 bin liralık Garanti Bankası ihtiyaç kredisi paketi 48 ayda ödenirse bankaya her ay ödenmesi gereken taksit miktarı 2892 lira olur. Bu şekilde 48 ay boyunca ödeme yaptığınızda toplamda 138 bin 842 lira ödeme yapmış olursunuz. 100 bin liralık ihtiyaç kredisini masrafı ise 1250 lira olacaktır. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.