Ana SayfaKredilerDeniz Bank Arazi Alım Kredisi

Deniz Bank Arazi Alım Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Deniz Bank “Tarla Büyütme Kredisi” ile çiftçinin sahip olduğu arazi alanını genişletmesine finansman desteği sağlamaktadır. Bu kampanya kapsamında ekim alanlarını genişletme olanağına sahip olacak çiftçiler, finansman sıkıntısını da Deniz Bank’ın desteği ile aşacaklar.

Arazi Alım Kredisi dahilinde Deniz Bank çiftçiye 60 aya kadar vade seçenekleri sunmaktadır. Bununla birlikte dileyen çiftçi hasat zamanı ödeme olanağına da sahiptir. Arazi alım kredisi ile çiftçilerin ödeme zorluğu yaşamadan yeni ekim alanı elde etmesi ve aldıkları krediyi sıkıntısız geri ödemesi hedeflenmektedir.

Arazi Alım Kredisinde Azami Vade 60 Ay!

Deniz Bank Arazi Alım Kredisi dahilinde çiftçilere parça-parça olan tarlalarını birleştirerek daha geniş bir ekim alanına sahip olma olanağı da sağlanmaktadır. Ekim alanı genişleyen çiftçi de makinalı tarıma geçerek kazancını artırma imkanına kavuşmaktadır. Çiftçilere, 60 aya kadar varan vade imkânı sunan “Arazi Alım Kredisi” ile işten tasarruf, verimlilikten kazanç sağlanmaktadır.

Kredi Tahsis Ücreti Kullanılan Kredinin Binde 5’i Tutarında!

Deniz Bank Arazi Alım Kredisi kampanyası kapsamında müşterilerin kullandığı kredi tutarı üzerinden binde 5 oranında kredi tahsis ücreti kesmektedir. Ayrıca alınacak tarla, bahçe veya bağın ekspertiz ücreti ve ipotek tesis ücreti de müşteriden tahsil edilmektedir.

Deniz Bank satın alınacak tarla veya bahçenin ekspertiz değerinin yüzde 75’ine kadar kredi kullandırmaktadır. Yüzde 25’lik kısım müşteride nakit olarak bulunmalıdır.

Deniz Bank tarafından çiftçilere 60 aya varan vadelerle esnek ödeme; 6 ayda bir, 3 ayda bir veya ayda bir ödeme imkânı tanınmaktadır. Kredi faiz oranı, vade boyunca değişiklik göstermemektedir. Arazi Alım Kredisi kullanmak isteyen çiftçinin; çiftçi belgesi yahut ÇKS (Çiftçi Kayıt Sistemi) Belgesi sahibi olması Deniz Bank tarafından mecburi tutulmuştur.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.