Ana SayfaEkonomiING Bank “e-Turuncu Hesap” Faiz Oranları

ING Bank “e-Turuncu Hesap” Faiz Oranları

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

ING Bank parasını “e-Turuncu Hesapta” değerlendirmek isteyenler için çok avantajlı faiz oranları sunmaktadır. 1 Türk Lirasından 500.000 Türk Lirasına kadar olan bütün tutarlar için banka tarafından yıllık yüzde 11,25 oranında faiz oranı verilmektedir.

ING Bank “hoş geldin faizi” olarak adlandırdığı bu oranı müşterilerine tam 1 yıl boyunca sağlamaktadır. Müşterinin söz konusu avantajlı orandan faydalanabilmesi için daha önce ING Bank’ta vadeli hesap açmamış olması gerekmektedir.

500.000 Türk Lirasını Aşan Kısmı İçin Farklı Faiz Oranı!

ING Bank 1 yıl boyunca müşterilerine vermeyi taahhüt ettiği yüzde 11,25 faiz oranını piyasa koşullarına göre aşağı ya da yukarı yönlü revize edebileceğini belirtmiştir. Güncel oranlar banka tarafından müşteriye hesap açımı sırasında bildirilmektedir.

Güncel olarak şu anda yüzde 11,25 seviyesinde bulunan faiz oranları 500.000 Türk Lirası üzeri tutarlar için geçerli değildir. Bankaya 500.000 Türk Lirası üzerinde bir meblağ yatırmak isteyen müşteri, parasının 500.000 Türk Lirasına kadar olan kısmına yıllık yüzde 11,25 faiz oranını yine almaktadır. Parasının 500.000 Türk Lirasını aşan kısmı için ise yıllık yüzde 4 oranında faiz getirisi alabilecektir.

ING Bank 1 yıl boyunca 11,25 oranını müşterilerine sağlayacağını bildirirken bir yılın sonunda; 10.000 Türk Lirasına kadar yüzde 6, 10.001- 25.000 Türk Lirası arasındaki meblağlar için yüzde 7,5 faiz oranı vermektedir. 25.001- 75.000 Türk Lirası için sunulan faiz oranı yıllık yüzde 8,5 olurken, 75.001- 150.000 Türk Lirası arasındaki meblağlar için faiz oranı yıllık yüzde 9 düzeyinde olacaktır. 150.001- 250.000 Türk Lirası arası tutarlar için yıllık faiz oranı 9,5’tur. 250.000- 500.000 Türk Lirası arası meblağlar için ise faiz oranı yıllık yüzde 10 olacaktır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.