Ana SayfaGündemVakıfbank Taşıt Rehni Karşılığı İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Vakıfbank Taşıt Rehni Karşılığı İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşterilerine daha yüksek meblağlarda kredi verebilmek için yeni kampanyasını duyurdu. Bankanın düzenlediği kampanya kapsamında müşteri, sahip olduğu taşıtı rehin göstererek ihtiyaç kredisi kullanabilmektedir.

Vakıfbank’ın duyurduğu kampanya uyarınca kredi faiz oranı aylık yüzde 1,30 olarak tayin edilmiştir. Aylık yüzde 1,30 faiz oranı ile kullanılabilecek kredi geri ödemeleri 3 ila 48 ay arasındaki vadelerle yapılabilmektedir.

Rehin Gösterilecek Aracın Maksimum Yüzde 50’sine Kadar Kredibilite İmkanı!

Vakıfbank taşıt rehni karşılığı ihtiyaç kredisi kampanyası dahilinde kullanılabilecek maksimum kredi miktarı; rehin gösterilen taşıtın marka, tip ve modeline göre değişmektedir. Müşteri, bankaya rehin olarak gösterdiği aracın kasko değerinin azami yüzde 50’sine kadar likidite olanağı elde edebilmektedir.

Bankadan kullanılan kredi geri ödemeleri müşterinin özelliklerine ve isteğine göre aylık ya da 3 aylık periyodlarla yapılabilmektedir. Kampanya dahilinde, ticari nitelikteki müşteriler hariç olmak üzere belirli ve düzenli olan kimselere banka tarafından finansman sağlanabilmektedir.

Aylık yüzde 1,30 faiz oranı ile kullanılan ihtiyaç kredisi kapsamında, rehin alınan taşıta banka tarafından kasko yapılmaktadır. Kredi kullanan müşteriye banka tarafından hayat sigortası yapılmaktadır. Kampanya dahilinde banka tarafından yapılan kasko ve hayat sigortası ücretleri müşteriden ayrıca tahsil etmektedir. Vakıfbank tarafından kampanya uyarınca kullanılan kredi miktarının yüzde 0,5’i (binde beşi) oranında kredi tahsis ücreti müşteriden talep edilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.