Ana SayfaKredilerTEB’den CEPTETEB Masrafsız İhtiyaç Kredisi

TEB’den CEPTETEB Masrafsız İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Acil tüketici kredisine ihtiyacınız varsa CEPTETEB’e uğrayabilirsiniz. Aylık yüzde 1,25 faiz oranı ile yerinizden kalkmadan finansman sağlamak artık çok kolay. CEPTETEB İhtiyaç Kredisi kampanyası ile müşteriler hızlı ve avantajlı kredi kullanabilme imkanına sahipler.

Kampanya kapsamında vade süresi maksimum 36’dır. Kampanya dahilinde banka müşterilerine 1.000 Türk Lirası ile 20 bin Türk Lirası arasında likidite sağlamaktır. Masrafsız bir kredi olan CEPTETEP İhtiyaç Kredisi kampanyasında kredi tahsis ücreti talep edilmemektedir.

Kefil ve Teminat da Yok!

Kampanya kapsamında banka kredi kullanan müşteriden kefil ya da teminat istememektedir. Kampanya uyarınca banka müşteriye hayat sigortası yaptırmayı zorunlu tutmuştur. Hayat sigortası poliçe primi müşteriye ait olmakla birlikte, çekilen kredinin miktarına ve müşterinin yaşına göre değişiklik göstermektedir.

Söz konusu kampanyanın oranları baz alınarak bir örnekle açıklama yapılırsa; aylık yüzde 1,25 faiz oranı ve 24 ayda geri ödeme sözü ile 10 bin Türk Lirası kredi kullanan bir müşterinin bankaya toplam borcu 11 bin 981 Türk Lirası olacaktır. Bu meblağ 24 aya eşit olarak dağıtıldığında müşterinin aylık taksit ödemesi 499 Türk Lirası olacaktır. Kampanya kapsamında kullanılan bu kredide toplam sigorta masrafı 350 Türk Lirası olarak müşterilerden tahsil edilmektedir.

TEB müşterileri için; CEPTETEB ihtiyaç kredisi kampanyasında krediye başvurmak, kredi onayı almak ve krediyi kullanmak için banka şubesine uğramaya gerek yoktur.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.