Ana SayfaKredilerKredi Faizleri Konut Kredisi İçinde Düşmeye Devam Ediyor! İşte Yapı Kredi Konut...

Kredi Faizleri Konut Kredisi İçinde Düşmeye Devam Ediyor! İşte Yapı Kredi Konut Kredisi Faiz Oranları

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yapı Kredi konut kredisinde müşterilerine uygun vade ve faiz oranları ile finansman sağlamaya devam ediyor. Ev sahibi olmak isteyen müşteriler bankanın internet ve mobil şubelerinden kredi başvurusu yapabilir ya da bir Yapı Kredi şubesinden destek alabilirler.

Banka düzenlediği kampanya kapsamında 120 aya kadar vade seçenekleri sunmaktadır. Faiz oranları yüzde 0,90’dan başlamakta olup müşteriye, çekilen kredi miktarına ve ödenecek vade süresine bağlı olarak farklılık göstermektedir.

Konut Ekspertiz Değerinin Yüzde 80’ine Kadar Kredi Olanağı!

Konut kredisinde finansman sağlamak amacı ile birbirleriyle adeta yarış içinde olan bankalar arasında düşük faiz oranları ve farklı kampanya seçenekleriyle Yapı Kredi ön plana çıkmaktadır. Kampanya kapsamında kullanılacak konut kredisi maksimum alınan evin ekspertiz değerinin yüzde 80’i kadar olabilmektedir.

Kampanya kapsamında geri ödemeler aylık taksitlerle olabileceği gibi ara ödemelerle de kalan miktarın taksitleri azaltılabilmektedir. Ödemeler maksimum 120 aya kadar yapılabilmektedir. Yatırım amacı ile ev sahibi olmak isteyen ya da tek başına konut alamayan iki kişinin birlikte konut kredisi kullanabilmektedir. Konut kredisi için alınan ev teminat olarak kabul edilmektedir.

Banka kampanya kapsamında kullanılan kredinin binde 5’i oranında kredi tahsis ücretini müşteriden tahsil etmektedir. Ayrıca kredi kullanan kişi/kişilere hayat sigortası yapılması zaruridir. Konut sigortası ve DASK (Deprem ve Doğal Afet Sigortası) yaptırılması gerekmektedir. Söz konusu sigorta poliçe primleri müşteriden tahsil edilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.