Ana SayfaEkonomiICBC Bank Yeni Müşteri Kampanyasında Müthiş Faiz Oranı

ICBC Bank Yeni Müşteri Kampanyasında Müthiş Faiz Oranı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Paranızı bankada tutmak ve aynı zamanda da kar etmek mi istiyorsunuz? ICBC Bank tam size göre. ICBC Bank yeni gelen müşterilerine özel faiz seçenekleriyle göz dolduruyor.  Birikimlerinizi ICBC Bank’ta değerlendirmek sizin elinizde.

“Yeni Müşteri Kampanyası” Türk Lirası, Dolar ve Euro cinsi para birimleri için geçerli olmaktadır. Banka ile yeni çalışmaya başlayacak olan müşteriler kampanyadan yararlanma ve uygun faiz oranlarından faydalanma hakkına sahiptirler.

Azami 45 Güne Kadar Geçerli Faiz Oranı Türk Lirası İçin Yıllık Yüzde 11,75!

Kampanya koşullarındaki faiz oranları 32 ila 45 gün aralığında geçerli olmak üzere Türk Lirası, Dolar, Euro para birimleri için uygulanmaktadır. Kampanya kapsamında Türk Lirası vadeli mevduatlar için yüzde 11,75 faiz oranı; Dolar kurunda vadeli mevduatlar için yüzde 3,5 faiz oranı; Euro bazında vadeli mevduatlar için ise yüzde 1,75 faiz oranı banka tarafından uygulanmaktadır.

Banka Türk Lirası bazında vadeli mevduat hesapları için maksimum 500 bin Türk Lirası’na kadar söz konusu faiz oranını uygulayabilmektedir. Dolar kurunda kampanya kapsamındaki faiz oranı azami 250 bin Dolar olmakla birlikte, Euro para biriminde de söz konusu faiz oranının uygulanabileceği azami üst limit 250 bin Euro olmaktadır. Yeni gelen kampanyası koşulları, belirtilen faiz oranları ilk ay için geçerli olup ilk aydan sonra banka tarafından aşağı yönlü revize edilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.