Ana SayfaGündemVakıfbank 2. El Taşıt Kredisi Kampanyası

Vakıfbank 2. El Taşıt Kredisi Kampanyası

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

İkinci el taşıt kredisi almak isteyen müşterilere Vakıfbank avantajlı vade ve faiz oranlarıyla finansman desteği sağlıyor. “2. El Taşıt Kredisi” kampanyası ile almak istediğiniz araç için likidite temin edebilirsiniz.

Kampanya kapsamında banka müşterilerine aylık yüzde 1,55 faiz oranı ile kredi sağlamaktadır. 48 aya kadar varan vade seçenekleri ile kredi geri ödemeleri yapılabilmektedir. Kredi taksit ödemeleri 3 aylık periyotlar halinde yapılabileceği gibi müşterinin özelliklerine göre taksit dönemleri farklılık gösterebilmekte; aylık, iki aylık taksit ödemeleri ile kredi geri ödemesi yapılabilmektedir.

Azami 48 Aya Kadar Finansman Olanağı!

Kampanya kapsamında banka müşterinin satın alacağı aracın kasko değerinin 50 bin Türk Lirası’na kadar olan kısmının yüzde 70’ini; kalan meblağın ise yüzde 50’sini finansman olarak sağlayabilmektedir. Banka kampanya uyarınca belirli bir gelire sahip ve istihbaratı olumlu olan bireysel şahıslara kredi sağlamaktadır. Ticari müşterilerin söz konusu kampanya koşullarından faydalanma olanağı bulunmamaktadır.

Vakıfbank kampanya dahilinde kredi kullanan müşterilere hayat sigortası yaptırmak zorunlu tutulmuştur. Hayat sigortası poliçe primi müşterinin cinsiyetine ve yaşına bağlı olarak değişmekle birlikte ortalama 200 Türk Lirası civarındadır ve sigorta prim ücreti müşteriden tahsil edilir. Kampanya kapsamında taşıt kredisi kullanan müşterilerin kasko yaptırması da zorunlu tutulmuştur. Kasko prim ücreti müşteriye ait olmak üzere arabanın marka, modeline ve yaşına bağlı olarak değişkenlik göstermektedir.

Kampanya uyarınca satın alınacak aracın yaşı kredi geri ödeme vadesine göre değişkenlik göstermektedir. 3 ila 36 ay arasında bir vadede ödenecek kredi için 8 yaşına kadar bir araç alınabilmekte iken; 37- 48 ay arası bir vadede ödenecek kredi için banka 5 yaşına kadar olan araçlara finansman desteği sağlamaktadır. Kampanya kapsamında banka araç rehnini teminat olarak almaktadır. Banka finansman desteği sağlayabilmek için gerekli gördüğü taktirde farklı bir teminat veya gayrimenkul ipoteği talep edebilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.