Ana SayfaGündemİş Bankası MaksiPuan Hediyeli Taşıt Kredisi Kampanyası’nda Son 2 Gün!

İş Bankası MaksiPuan Hediyeli Taşıt Kredisi Kampanyası’nda Son 2 Gün!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Çeşitli kampanyalar, avantajlı faiz oranları ve uzun vade süreleri ile müşterilerini mutlu eden ve müşterilerini ev, araba sahibi yapan İş Bankası taşıt kredilerinde de her zaman olduğu gibi uygun faiz oranları sunuyor. Kasım ayına özel düzenlenen taşıt kredisi kampanyası ile birçok müşterisine finansman sağlayarak araç sahibi yapan İş Bankası’nın kasım ayına özel bireysel taşıt kredisi kampanyası sona eriyor.

İş Bankası Kasım ayında kullanacağınız taşıt kredilerinde 100 Türk Lirası MaksiPuan hediye ediyor. Kampanyadan yararlanmak için son 2 gün! Bitimine 2 gün kalan kampanyadan, kullanılabilir durumda olan bir İş Bankası kredi kartı ya da bankamatik kartı bulunan müşteriler yararlanabileceklerdir. Bireysel Taşıt Kredisi kampanyası dahilinde kullanılan kredi ile kazanılan 100 Türk Lirası MaksiPuan 15 Aralık 2016 tarihine kadar müşteri kartlarına yüklenecektir.

Hem Sıfıra Hem 2. Ele Kredi!

İş Bankası’nın Bireysel Taşıt Kredisi kampanyası uyarınca 0 km ve ikinci el araçlar için faiz oranları farklılık arz etmektedir. Hem 0 km hem ikinci el araçlar için uygulanan maksimum vade 48 ay olmakla birlikte vade süresine göre faiz oranı değişmemektedir. İş Bankası’nın söz konusu kampanyası uyarınca 0 km araçlara uygulanan faiz oranı aylık yüzde 1,10’dur.

İkinci el araç için sağlanılan finansmana uygulanan faiz oranı ise aylık yüzde 1,13’tür. Taşıt kredisi kampanyası dahilinde banka kredi tahsis ücreti talep etmektedir. Kredi tahsis ücreti kullanılan kredinin binde 5’i kadardır. Kampanya dahilinde kullanılan bir kredi hesaplaması yapılacak olursa; Bireysel Taşıt Kredisi kampanyası dahilinde 0 km bir araç için 10 bin Türk Lirası finansman sağlayan bir müşteriye aylık yüzde 1,10 faiz oranı uygulanacaktır.

12 ay vade ile kredi geri ödemesini tamamlamak isteyen müşteri aylık 906,55 Türk Lirası kadar taksit ödeyecektir. Kampanya uyarınca kullanılan kredinin masrafı olarak 52,5 Türk Lirası (kredi tahsis ücreti+ BSMV) banka tarafından tahsil edilecektir. İş Bankası’nın Bireysel Taşıt Kredisi için son gün 30 Aralık 2016!

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.