Ana SayfaKredilerBank Pozitif Konut Kredisi!

Bank Pozitif Konut Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bank Pozitif özellikle Türkiye’nin 3 büyük ilinde şubeleşme yoluna giden ve bu şekilde vatandaşa hizmet veren bir bankadır. Bank Pozitif duyurduğu konut kredisinde de şu anda sadece İstanbul, Ankara ve İzmir için konut kredisi olanağı sunduğunu belirtmiştir.

Bank Pozitif’ten finansman desteği alarak konut sahibi olmak isteyen müşterinin sahibi olacağı evin bahse konu 3 ilin birinde olması mecburidir. 3 büyük ilden birinde ev sahibi olmak isteyen müşteri; satın almak istediği evin ekspertiz değerinin yüzde 70’ine kadar kredi kullanabilmektedir. Bankanın şartlarından bir diğeri ise, satın alınacak evin ekspertiz değerinin minimum 100 bin Türk Lirası olmasıdır. 100 bin Türk Lirası altında ekspertiz değeri olan konutlar için kredi sağlanmamaktadır.

Faiz Oranları Nasıl?

Bank Pozitif konut kredisi için 120 aya kadar vadeli finansman olanağı sunmaktadır. Müşteri alacağı likiditeyi 2 farklı vade diliminde ödeme imkanına sahiptir. Şöyle ki; 24 aya kadar vadeli kredi kullanımlarında müşteriler için farklı, 25 – 120 ay aralığındaki vade tercihleri için farklı faiz oranları sunulmaktadır.

Müşteri alacağı konut için Bank Pozitif’ten kullandığı konut kredisini 24 aya kadar vadelerde geri ödemek isterse bugün itibari ile banka tarafından kendisine uygulanacak faiz oranı aylık yüzde 0,99 olarak tayin edilmiştir.

25 – 120 ay arası vade tercihi ile kredi kullanarak ev sahibi olmak isteyen müşteriler için banka tarafından aylık yüzde 1,15 oranında faiz tatbik edilmektedir. Müşteri alacağı konutun borcunun geri ödeme vadesini 1,15 faiz oranından 25 ila 120 ay aralığında bir zaman seçerek yapabilecektir. Her iki seçenekte de banka tarafından, müşterinin kullandığı kredi meblağı üzerinden binde beş oranında kredi tahsis ücreti uygulanmaktadır. Bununla birlikte; konut sigortası, ekspertiz ücreti ve DASK poliçe prim ücretleri de müşteri tarafından ödenmek durumundadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.