Ana SayfaKredilerFibabank ile PTT’den Masrafsız İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

Fibabank ile PTT’den Masrafsız İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Fibabanka ve PTT ortaklığı ile tüm PTT müşterilerine kredi imkanı sunuluyor. İhtiyaçları için finansmana gereksinim duyan müşteriler tüm PTT şubelerinden Fibabanka’nın ihtiyaç kredisi dahilinde kredi kullanabilmektelerdir.

Fibabanka ve PTT ortaklığı ile masrafsız kredi kullanabilir, uzun vadelerde geri ödeyebilirsiniz. Söz konusu kredi uygulamasından bütün PTT müşterileri ve PTT’den emekli maaşını alan müşteriler faydalanabilmektedirler. Kredi uygulaması dahilinde sağlanılabilecek azami finansman 30 bin Türk Lirası ile sınırlandırılmıştır.

Azami 48 Ay Vade İmkanı Mevcut!

Fibabanka ve PTT işbirliği ile sunulan masrafsız kredi uygulamasında kredi tahsis ücreti talep edilmemektedir. Bahse konu ihtiyaç kredisi koşulları dahilinde sağlanılan finansman geri ödemesi 48 aya kadar olan vadelerde yapılabilmektedir. Söz konusu ihtiyaç kredisine başvurabilmek için müşterinin azami 80 yaşında olması gerekmektedir. Kullanılan kredi geri ödemesinin yapılacağı vade ile müşteri yaşının 80’i aşmaması şartı konulmuştur.

Fibabanka ve PTT işbirliği ile sunulan ihtiyaç kredisi uygulaması kapsamında uygulanan faiz oranları vade süresine göre farklılık arz etmektedir. Kullanılan kredi geri ödemesi 36 aya kadar olan vadelerde ödenecek ise aylık yüzde 1,55 faiz oranı uygulanacaktır. 37 ile 48 ay arasında kredi geri ödemesi gerçekleştirilecek ise aylık yüzde 1,65 faiz oranı ile kredi kullanılabilecektir. Söz konusu ihtiyaç kredisi uygulaması kapsamında 5 bin Türk Lirası finansman sağlayan bir müşteri 12 ay vade ile kredi geri ödemelerini tamamlayacak ise aylık yüzde 1,55 faiz oranından faydalanabilecektir. Böylece ödeyeceği aylık taksit tutarı 466,66 Türk Lirası civarında olacaktır.

Kullanılan kredi için dosya masrafı tahsil edilmeyecek olup müşteriye hayat sigortası yaptırılacaktır. Hayat sigortası müşteri özelinde değişiklik göstermekle birlikte ortama 75 Türk Lirası civarında olacaktır. Söz konusu kredi dahilinde kullanılan 5 bin Türk Lirası kredinin müşteriye olan yıllık maliyet oranı yüzde 24,7498’dir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.