Ana SayfaKredilerAktifbank ve PTT’den N Kolay İhtiyaç Kredisi

Aktifbank ve PTT’den N Kolay İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Müşterilerine daha kolay ulaşmak ve finansman sağlayabilmek için işbirliği yapan Aktifbank ve PTT, maaşını PTT’den alan emekliliklere kredi fırsatı sunuyor. Aktifbank’ın N Kolay İhtiyaç Kredisi artık PTT şubelerinden temin edilebilmektedir.

60 Bin TL’ye Kadar Aktif Bank PTT İhtiyaç Kredisi

N Kolay İhtiyaç Kredisi ile müşteriler cazip koşullarla likidite sağlayabilmektedir. Söz konusu ihtiyaç kredisi kapsamında maaşını PTT’den alan emekliler 1.000 Türk Lirası ile 60 bin Türk Lirası arasında kredi kullanabilmektedirler. N Kolay kredi koşulları dahilinde kullanılan kredi geri ödemeleri azami 48 ay vadede ödenebilmektedir. Kredi geri ödemelerinin yapılabileceği en kısa vade ise 3 ay ile sınırlandırılmıştır.

İnternetten Hızlı Başvuru Yapabilirsiniz!

İnternet üzerinden kredi başvuru formunu doldurarak anında ihtiyaç kredisi başvurusu yapmanız mümkün. Başvuru için banka şubelerine kadar gitmenize gerek yoktur.

80 Yaş Üst Sınır!

N Kolay İhtiyaç Kredisi’ne maksimum 80 yaşına kadar olan müşteriler başvurabilmektedir. Kredi uyarınca müşteriler aylık yüzde 2,39 faiz oranından yararlanabilmektedirler. Tüketici kredisi kapsamında uygulanan aylık yüzde 2,39 faiz oranı vade süresine göre farklılık göstermemektedir.

N Kolay İhtiyaç Kredisi uyarınca müşteriden kredi tahsis ücreti talep edilmektedir. Dosya masrafı olarak da bilinen kredi tahsis ücreti kullanılan kredi tutarının binde 5’i oranındadır. N Kolay kredi dahilinde hayat sigortası yaptırmak zaruriyet göstermektedir. Hayat sigortası poliçe prim ücreti müşteriye ait olup, poliçe bedeli müşterinin yaşına, cinsiyetine, kullanılan kredi miktarına, vade süresi ve faiz oranına göre farklılık arz etmektedir.

Söz konusu tüketici kredisi uyarınca 20 bin Türk Lirası finansman sağlayan bir müşteri, kredi geri ödemesini 48 ay vadede tamamlamak koşulu ile aylık yüzde 2,39 faiz oranı uygulanacaktır. Bu durumda müşteri aylık 772,38 Türk Lirası civarında kredi taksiti ödemek durumundadır. N Kolay Kredi kapsamında çekilen 20 bin Türk Lirası kredi için 100 Türk Lirası kredi tahsis ücreti alınacaktır.

Hayat sigortası poliçe bedeli müşteri özelinde farklılık göstermektedir. Ayrıca kullanılan kredi tutarının emekli müşteriye yıllık maliyet oranı yüzde 40,83899 oranında olacaktır. Yıllık maliyet oranına faiz, vergi ve masraflar dahil edilmiş olup, hayat sigortası bedeli dahil edilmemiştir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.