Ana SayfaKredilerİş Bankası Yeni Yıl Kredisi Kampanyası!

İş Bankası Yeni Yıl Kredisi Kampanyası!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yeni yıla girerken müşterilerine finansman desteği sağlayan İş Bankası faiz oranlarını düşürerek 3 Ocak 2017’ye kadar sürecek olan kampanya başlattı. Asgari 5.000 Türk Lirası azami 50.000 Türk Lirası arası kampanyalı ihtiyaç kredisinde faiz oranları kullanılan kredi miktarına bağlı olarak değişiklik gösteriyor.

Alt limiti 5.000 Türk Lirası olarak kullanılan kredide müşterilere 12 ay vadeye kadar taksitlendirme sağlanıyor.  Alt limitli kredi çekiminde faiz oranı yüzde 1,24, aylık ödenen taksit tutarı ise 458 Türk Lirası’dır. Yıllık sigorta primi 42 Türk Lirası, tahsis ücreti 25 Türk Lirası olarak hesaplanan kredide yıllık maliyet oranı ise yüzde 20,5914’tür. Toplam ödenecek anapara ve faiz tutarı ise 5.497 Türk Lirası şeklindedir.

Alt limit şeklinde faiz oranı yüzde 1,24 olan 10.000 Türk Lirası kredi kullanımında ise 24 ay vadelendirme yapılıyor. Aylık taksit tutarı 499 Türk Lirası ödemesiyle alınan kredide tahsis ücreti 50 Türk Lirası, yıllık sigorta primi ise 67 Türk Lirası’dır. 10.000 Türk Lirası tutarında ihtiyaç kredisi kullanımında yıllık maliyet oranı yüzde 20,0343 olup toplam ödenecek anapara ve faiz ücreti ise 11.965 Türk Lirası olarak hesaplanmaktadır.

Üst limitli 50.000 Türk Lirası tutarında kredi kullanmak isteyen müşterilere, yüzde 1.14 faiz oranı uygulanmakta olup 48 ay vadelendirme imkânı sunuluyor. Yıllık maliyet oranı yüzde 18,0494 olan kredi kullanımında toplam ödenecek anapara ve faiz ücreti 68.529 Türk Lirası olarak hesaplanmakta. Tahsis ücreti 250 Türk Lirası, yıllık sigorta primi ise 157 Türk Lirası’dır. 48 ay vadelendirme yapılan 50.000 Türk Lirası tutarında krediye aylık 1.428 Türk Lirası ödeme yapılacaktır.

36 ay vadelendirme imkânı sunulan 25.000 Türk Lirası tutarında kredi kullanımında ise toplam ödenecek anapara ve faiz ücreti 31.827 Türk Lirasını buluyor. Aylık ödenmesi gereken taksit tutarı 884 Türk Lirası, tahsis ücreti 125 Türk Lirası ve yıllık sigorta primi 157 Türk Lirasıdır. Yıllık maliyet oranı ise yüzde 18,1469’dur.

3 Ocak 2017’de son bulacak yeni yıl kampanyasında aylık ödemeler kredi kullanım tarihinin 30 gün sonrasından başlayacaktır.

 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.