Ana SayfaKredilerZiraat Bankası’ndan Traktör Kredisi Fırsatı!

Ziraat Bankası’ndan Traktör Kredisi Fırsatı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ziraat Bankası tarım sektöründe verdiği krediler ile müşterilerini memnun etmeye devam ediyor. Bankanın mekanizasyon kredileri arasında bulunan “Traktör Kredileri” ile tarım işletmelerinin daha verimli çalışmalarına ve makineli tarımda daha aktif olmalarına yönelik sıfır veya ikinci el traktör alımlarına finansman sağlanıyor.

Kredi kapsamında gerçek ve tüzel kişilere; “değişken veya sabit faizli traktör kredileri” ve “ikinci el traktör kredileri” verilmektedir. Değişken Faizli Traktör Kredileri dahilinde yeni, kullanılmamış traktörler için finansman sağlanabilmektedir. Kredi kapsamında 3, 6 ve 12 aylık dönemlerle finansman geri ödemesi yapılabilmektedir.

Traktör Değerinin Yüzde 75’ine Kadar Kredi

Ziraat Bankası kredi kapsamında müşteriye traktörün proforma fatura değerinin yüzde 75’i kadar likidite sağlayabilmektedir. Kredi koşullarına göre faiz oranı vade süresine göre farklılık gösterebilmektedir. Sabit faiz oranlı traktör kredileri kapsamında Ziraat Bankası’nın anlaşmalı olduğu bayilerden alınan, yeni kullanılmamış traktörler için finansman sağlanabilmektedir. Sağlanılan finansman geri ödemesi 3, 6 ve 12 aylık dönemlerle yapılabilmektedir.

Ziraat Bankası kredi kapsamında faiz oranını sabit tutmaktadır. Ziraat Bankası ikinci el traktör kredileri kapsamında 8 yaşına kadar olan traktörler için likidite sağlayabilmektedir. Söz konusu kredi dahilinde banka azami kasko bedelinin yüzde 75’ine kadar olan kısmı için kredi verebilmektedir. Kredi geri ödemelerinde kolaylık sağlayan Ziraat Bankası 3, 6 ve 12 aylık dönemlerle ödeme yapma imkanı sunmaktadır.

İkinci el traktör alımları için kullanılan kredide sabit ve değişken faizli ödeme seçenekleri bulunmaktadır. Banka bahsedilen avantaj ve koşullarla yatırım kredisi ürünleri sunmaktadır. Bahse konu krediler kapsamında uygulanacak olan faiz oranları ve vade seçenekleri müşteri özelinde farklılık arz etmektedir. Traktör kredisi dahilinde likidite sağlamak isteyen müşteriler  Ziraat Bankası şubelerinden faiz oranları ve vade süresi hakkında bilgi alabilirler.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.