Ana SayfaKredilerVakıfbank Aralık Ayı Avantajlı Kredi Faiz Oranları

Vakıfbank Aralık Ayı Avantajlı Kredi Faiz Oranları

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank’tan kredi kullanmak isteyen müşteriler, güncel faiz oranlarına göre kredilerini hesaplayarak kredi başvurusu sırasında neyle karşılaşacaklarını görebilirler. Bankanın resmi internet sitesinden duyurduğu aralık ayına ait güncel (08.12.2016) faiz oranları haberimizde.

Sarı Panjur Konut Kredisinde Faiz Oranı Aylık Yüzde 0,95!

VakıfBank Sarı Panjur Halden Anlayan Konut Kredisi kampanyası kapsamında müşterilerine aylık yüzde 0,95 faiz oranı ile likidite olanağı tanıyor.

VakıfBank Yeni Yıl Kredisi kapsamında 3 ila 48 ay vade aralığında uygun faiz oranları ile kredi imkanı sunmaktadır. Kampanya kapsamında müşteriler aylık yüzde 1,15 oranından başlayan faizlerle finansman edinme imkanına kavuşmaktadırlar.

Vakıfbank’tan arsa alım kredisi kullanarak gayrimenkul sahibi olmak isteyen müşteriler 3 ile 120 ay arasında vade seçenekleri ile borçlarını geri ödeyebileceklerdir. Arsa alım kredisinde müşterilere yansıtılacak faiz oranı aylık yüzde 1,20 düzeyindedir.

Vakıfbank KOBİDOST Kredi Kampanyası dahilinde ticaret erbaplarına aylık yüzde 0,98 faiz oranından 36 ay vadeye kadar likidite olanağı tanımaktadır.

VakıfBank’tan KOBİ’lere Şimdi Al 2017’de Öde Kredisi kampanyası kapsamında ticari müşteriler kredilerini hemen kullanabilmekte ve ödemelere 3 ay sonra başlayabilmektedirler. Ayrıca esnafa bu kredi kapsamında 4 aya kadar ödemesiz dönem imkanı da tanınmaktadır. Faiz oranları müşteri özelinde farklılık göstermekte olup, banka ile şahsen görüşme sırasında öğrenilebilmektedir.

Vakıfbank’tan “kredi kartı borç transferi kredisi” edinerek kart borçlarını sıfırlamak isteyen müşteriler; bankadan 3 ile 18 ay aralığında kredi kullanabilmektedirler. Kredi kartı borcu kapatma finansmanında Vakıfbank tarafından tayin edilen faiz oranı aylık yüzde 1,40 seviyesindedir.

Vakıfbank Yeni Yıla Özel Sıfır Km Otomobil Kredisi ile 48 aya varan vade seçenekleri ve aylık yüzde 1,09’dan başlayan faiz oranı ile kredi kullanarak taşıt almak mümkün.

Vakıfbank bütün krediler için gerekli gördüğü taktirde faiz oranlarını değiştirme hakkını saklı tuttuğunu deklare etmiştir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.