Ana SayfaKredilerAnadolu Bank’ın Tüm Konut Kredisi Seçenekleri Burada!

Anadolu Bank’ın Tüm Konut Kredisi Seçenekleri Burada!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Anadolu Bank konut kredisi sağlayarak ev sahibi olmak isteyen müşterilerine finansman sağlıyor. Banka ayrıca farklı bankalardan kullanılmış konut kredilerini güncel faiz oranlarıyla transfer edebiliyor ve konut yenilemek ve konuta bazı eklentiler yapmak isteyen müşterilerine finansman sağlıyor.

Anadolu Bank “Sabit Faizli Konut Kredisi” kapsamında 120 aya kadar vadelendirme olanağı sunuyor. Kredi kapsamında Anadolu Bank satın alınacak olan evin ekspertiz değerinin yüzde 75’i kadar kredi sağlayabilmektedir. Banka konut kredisi kapsamında  kefilsiz olarak söz konusu evin yüzde 50’sine kadar likidite sağlayabilmektedir. Sabit faizli konut kredisi kapsamında satın alınacak olan evin iskanı alınmış olması gerekmektedir. Ayrıca konut kredisi sağlanırken yapılan harcamalar kredi kapsamına alınarak kredilendirilebilmektedir.

Konut Tamamlama Kredisi ve Transfer Konut Kredisi de Seçenekler Arasında!

Anadolu Bank uygun koşullarla “Transfer Konut Kredisi” imkanı da sunmaktadır. Transfer konut kredisi ile farklı bankadan kullanılmış olan konut kredisi Anadolu Bank’a transfer edilebilmekte ve güncel faiz oranları ile kredi ödemesi yapılabilmektedir. Kredi faiz oranları banka tarafından açıklanmamış olup, banka şubelerinden şahsen kredi başvurusu sırasında öğrenilmelidir.

Anadolu Bank’ın konut kredisinde bir başka avantajı ise “Konut Tamamlama Kredisi”‘dir. Konut tamamlama kredisi ile henüz tamamlanmamış konut alımları yapılabilmekte, satın alınan konuta kış bahçesi, havuz gibi yeni eklentilerin yapılması ve konutu yenilemek için gereken finansman sağlanabilmektedir. Konut tamamlama kredisi azami 48 ay vade ile kullanılabilmekte ve vade süresince faiz oranları değişmemektedir. Kredi kapsamında finansman sağlanabilmesi için bahse konu konutun yapı kullanım izin belgesinin (iskan) alınmış olması gerekmektedir. Kredi dahilinde DASK, konut ve hayat sigortaları yaptırılması gerekmektedir.

Anadolu Bank bahsedilen konut kredileri dahilinde müşteri ihtiyaçlarına uygun finansman imkanı sunmaktadır. Kredilerde kullanılan faiz oranları müşteri özelinde farklılık arz etmektedir. Kredi kullanmak isteyen müşteriler Anadolu Bank şubelerinden bilgi alabilmektedirler.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.