Ana SayfaGündemFibabanka’dan "Güzel Evim Konut Kredisi" Kampanyası

Fibabanka’dan “Güzel Evim Konut Kredisi” Kampanyası

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Fibabanka avantajlı koşullarla müşterilerine konut kredisi imkanı sunuyor. Yeni bir ev almak isteyen müşteriler, bankanın uygun faiz oranları ve vade seçeneklerinden yararlanarak gerekli olan finansmanı sağlayabilmektelerdir. Fibabanka “Güzel Evim Konut Kredisi” dahilinde 120 aya kadar vade seçenekleri sunmaktadır.

Konut kredisi dahilinde uygulanan faiz oranı hem vade süresine hem de kullanılan kredi miktarına bağlı olarak değişmektedir. Güzel evim kredisi kapsamında 500 bin Türk Lirası’na kadar olan kredilerde 60 ay vadeye kadar aylık yüzde 0,95 faiz oranı yansıtılmaktadır. 500 bin Türk Lirası’na kadar kullanılacak olan krediler 61 ile 120 ay arasında bir vadede geri ödenecek ise banka aylık yüzde 0,97 faiz oranı uygulayacaktır.

Vadeye Göre Değişen Faiz Oranları!

Güzel evim konut kredisi koşullarına göre 500 bin 1 Türk Lirası ile 750 bin Türk Lirası arasında bir meblağda kredi kullanımı gerçekleştirilecek ise uygulanacak olan faiz oranı 60 aya kadar olan vadelerde aylık yüzde 0,99; 61- 120 ay arası bir vadede ise aylık yüzde 1,02 faiz oranı uygulanacaktır.

Kredi kapsamında 100 bin Türk Lirası finansman sağlayan bir müşteri 60 ay vade ile ödemelerini tamamlayacak ise aylık yüzde 0,95 faiz oranından faydalanacaktır. Müşteri kullandığı 100 bin Türk Lirası krediyi aylık 2 bin 194,24 Türk Liralık taksitlerle geri ödeyecek olup, kredinin müşteriye aylık toplam faiz maliyet oranı yüzde 0,9925 olacaktır. Kredinin yıllık toplam maiyet oranı ise yüzde 12,5821 olacaktır. Fibabanka söz konusu kredi için 500 Türk Lirası tahsis ücreti tahsil edecektir.

Müşteri kredi kapsamında ekspertiz ücreti, ipotek tesis bedeli, 1 yıllık DASK bedeli, 1 yıllık konut sigortası bedeli ve 1 yıllık hayat sigortası poliçe primi ve vergileri dahil olmak üzere toplam bin 876,27 Türk Lirası masraf ödeyecektir. Bu masraflara kredi tahsis ücreti de dahildir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.