Ana SayfaKredilerTürkiye Finans Katılım Bankası’ndan İşyeri Finansmanı

Türkiye Finans Katılım Bankası’ndan İşyeri Finansmanı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye Finans Katılım Bankası “İşyeri Finansmanı” ile yeni bir iş kurmak isteyen müşterilerine işyeri, büro gibi gayrimenkul alımları için likidite sağlamaktadır. Türkiye Finans söz konusu finansman dahilinde katılım bankacılığı koşulları çerçevesinde müşterinin satın almak istediği işyerini/ gayrimenkulü satın alıp belirlenen vadeye göre üzerine kar payını koyarak müşteriye satışını yapmaktadır.

İşyeri finansmanı dahilinde uygulanan kar oranı finansman geri ödemesinin yapılacağı vade süresine göre farklılık arz etmektedir. Müşteri bahse konu finansman kapsamında sağladığı likiditeyi 48 aya kadar olan vadelerde geri ödeyecek ise aylık yüzde 1,39 kar oranından yararlanabilecektir. 60 ile 84 ay arası vadelerde finansman geri ödemesi yapılacak ise müşteriye aylık yüzde 1,45 kar oranı yansıtılacaktır.

Vadeye Göre Değişen Finansman Tahsis Ücreti!

Türkiye Finans Katılım Bankası işyeri finansmanı dahilinde müşteriden finansman tahsis ücreti talep etmekte olup; finansman tahsis ücreti likidite geri ödemeleri 48 aya kadar olan vadelerde tamamlanacak ise kullanılan finansman miktarının yüzde 1’i; finansman geri ödemesi 60 ile 84 ay arası vadelerde tamamlanacak ise kullanılan finansman miktarının yüzde 1,5’i kadardır.

İşyeri finansmanı kapsamında bankadan 100 bin Türk Lirası likidite sağlayan bir müşteri 48 ayda ödemelerini tamamlayacak ise aylık yüzde 1,39 kar oranından yararlanacaktır. Bu durumda müşteri aylık takribi 3 bin 44 Türk Lirası civarında taksitlerle finansman geri ödemesi yapacaktır.

48 ay vade ile sağlanan 100 bin Türk Lirası için banka bin Türk Lirası finansman tahsis ücreti tahsil edecektir. Müşterinin 100 bin Türk Lirası’nı 72 ay vade ile kullandığı durumda ise aylık yüzde 1,45 kar oranından yararlanacak olup; takribi 2,447 liralık taksitlerle finansman geri ödemesini gerçekleştirecektir. Banka söz konusu vade ve meblağa göre müşteriden bin 500 Türk Lirası finansman tahsis ücreti tahsil edecektir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.