Ana SayfaKOBİVakıfbank KOBİ’lere Kredi İçin Alman Kalkınma Bankası İle İşbirliği Yaptı!

Vakıfbank KOBİ’lere Kredi İçin Alman Kalkınma Bankası İle İşbirliği Yaptı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank bireysel kredilerle nakde ihtiyacı olan müşterilere finansal destek sağladığı gibi KOBİ kredileri ile de esnaf ve küçük ve orta büyüklükteki işletmelere de likidite sağlıyor. Alman Kalkınma Bankası (KfW) ile işbirliği yapan Vakıfbank, KfW’den 200 milyon Euro’luk destek sağlamıştır. Alman Kalkınma Bankası’ndan sağlanan bu meblağ Türkiye’de faaliyet gösteren şirketlerin yatırım giderleri ve nakit ihtiyaçlarını karşılamak üzere temin edilmiştir.

KfW’den sağlanan söz konusu kaynak ile kredi ürünleri oluşturulmuştur. Bu sayede KOBİ’ler işletme ve yatırım kredileri kapsamında finansman sağlayabilmektedirler. Söz konusu kredi ürünleri müşterilerin amaçları doğrultusunda uzun vade süresi ve uygun faiz oranları ile hizmete sunulmaktadır.

Azami 500 Bin Türk Lirası Kredi, 84 Ay Vade Olanağı

KOBİ’ler ( Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler) KfW’den sağlanan kaynak ile oluşturulan kredi ürünlerinden 500 bin Türk Lirası’na kadar finansal destek sağlayabilmektelerdir. Bahse konu kaynak kapsamında “KfW İşletme Kredisi” ve “KfW Yatırım Kredisi” ihtiyacı olan müşterilerin hizmetine sunulmaktadır.

KfW işletme kredileri 60 aya kadar vadelendirilebilirken; KfW Yatırım Kredileri 84 ay vade ile kullanılabilmektedir. Bahse konu kredi kapsamında KOBİ’lerin finansman sağlayabilmeleri için maksimum 250 tam zamanlı personel çalıştırıyor olmaları gerekmektedir. Yıllık cirosu azami 40 milyon Türk Lirası olan işletmeler KfW işletme ve yatırım kredilerinden yararlanabilmektelerdir. Söz konusu kaynak kapsamında kredi kullanmayı talep eden işletmelerin Türkiye Cumhuriyeti sınırları dahilinde faaliyet göstermeleri gerekmektedir. Alman Kalkınma Bankası kaynaklı krediler kapsamında likidite sağlamak isteyen Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmelerin çoğunluk hisse ve yönetiminin özel sektöre ait olması gerekmektedir.

Vakıfbank’ın KfW kaynaklı kredi ürünlerinden yararlanmak isteyen Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler kendilerine uygun faiz oranları ve vade seçeneklerini öğrenmek üzere Vakıfbank şubelerine uğrayabilirler.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.