Ana SayfaKariyerKPSS Cevap Kağıtları Yayınlandı! Son Dakika! KPSS Tercih Kılavuzu Ne Zaman Yayımlanacak?

KPSS Cevap Kağıtları Yayınlandı! Son Dakika! KPSS Tercih Kılavuzu Ne Zaman Yayımlanacak?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

KPSS Önlisans ve orta öğretim sınavlarına girmiş olan adayların beklediği müjdeli açıklama ÖSYM tarafından yapılı. KPSS Önlisans ve prta öğretim sınavına giren adayların cevap kağıtları ÖSYM resmi internet sitesinden yayınlandı.

ÖSYM İnternet adresinde yer alan duyuruda 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavına katılmış olan adaylar için ÖSYM internet sitesinde açıklama yaptı. Ön lisans ve Orta öğretim düzeyinde sınava katılmış olan adaylar, cevap kağıtlarını görüntüleyip incelemek için ÖSYM resmi internet adresinde girebilirler. ÖSYM internet adresine https://ais.osym.gov.tr bu linkten ulaşabilirsiniz…

Adaylar kendi cevap kağıtlarının görüntüsüne T.C Numaraları ve kendi Şifreleri ile ulaşabilirler.16 Aralık 2016 tarihinde açıklanmış olan cevap kağıı, adayları bilgilendirme amacıyla açıklanmaktaır. Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımamaktadır. ÖSYM sistemine kayıtlı olan bilgilerin esas alındığı belirtilmiştir.

KPSS Tercihleri Ne Zaman Yapılır?

KPSS sonuçları ile birlikte cevap kağıtlarının da yayınlanmasıyla, adayların tercih kılavuzu ne zaman yayımlanacak? Sorusu gündemde olmakta. KPSS Orta öğretim ve Ön lisans sınavına giren adaylar için tercih kılavuzu yayımlanacak ve adaylar kılavuza göre tercihlerini yapabilecekler.Tercih kılavuzunun ise cevap kağıdının yayımlanmasından sonra önümüzdeki günlerde, ÖSYM resmi internet sitesinde yayımlanacağı belirtildi. 

KPSS İtirazı 10 Gün İçinde Yapılabilir

KPSS sonuçlarının ve cevap kağıdının yayımlanmasının ardından  bireysel olarak sonuçlarından şüphe duyanların 10 gün içinde Genel amaçlı dilekçe örneğini kullanarak ÖSYM’ ye başvurabilirler. Sınav sorularına ilişkin itirazda ise sınav tarihinden ilk 3 iş günü içinde itiraz yapılabilir. 

 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.