Ana SayfaGündemQNB Finansbank’tan "Evini Değiştiren Konut Kredisi"

QNB Finansbank’tan “Evini Değiştiren Konut Kredisi”

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

QNB Finansbank “Evini Değiştiren Konut Kredisi” ile müşterilerine finansman sağlıyor. Evini değiştiren konut kredisi kapsamında müşteri eski evinin satılmasını beklemeden yeni evi için finansman sağlayabilmektedir.

Müşteri, kampanya kapsamında satın alacağı evin yüzde 100’üne kadar kredi kullanabilmektedir. Bu bağlamda QNB Finansbank kullanılan kredi için 180 vadeye varan ödeme seçenekleri sunmaktadır. Söz konusu kredi Türk Lirası cinsinden kullanılabilmektedir.

Aylık Yüzde 0,90’dan Başlayan Faiz Oranları!

Evini değiştiren konut kredisi dahilinde uygulanan faiz oranları vade süresine ve kullanılan kredi miktarına göre farklılık arz etmektedir. 500 bin Türk Lirası’nı aşmayan kredi tutarları için 24 aya kadar olan vade süresi için aylık yüzde 0,90 faiz oranı uygulanmaktadır.

Kredi ödemelerini 60 ay vadede tamamlayacak müşteriye aylık yüzde 0,93 faiz oranı yansıtılacak iken; 61- 120 ay vade aralığı için ise aylık yüzde 0,95 faiz oranı uygulanmaktadır. Bahse konu kredi dahilinde 500 bin Türk Lirası’nı aşkın meblağlarda kredi kullanacak olan müşteri, 120 aya kadar olan vadelerde aylık yüzde 1,07 faiz oranı uygulanacaktır.

Evini değiştiren konut kredisi kapsamında hem satın alınacak ev için hem de müşterinin hali hazırdaki evi için ekspertiz değerlemesi yapılmaktadır. Ekspertiz ücreti müşteri tarafından ödenmektedir. Kredi koşullarına göre müşteri 12, 24 ve 36. aylara balon ödemeler koyarak evini dilediği zaman satabilmektedir. Evini değiştiren konut kredisi dahilinde müşteri, ipotek tesis bedeli, ekspertiz ücreti ödemek durumunda olup ayrıca gerekli sigortaları da yaptırmak zorundadır. DASK (Deprem ve Doğal Afet Sigortası), konut sigortası ve hayat sigortası yaptırılmalıdır.

Müşterinin ödeyeceği ekspertiz ücreti bahse konu konutun metrekaresine ve lokasyonuna bağlı olarak farklılık arz etmektedir. Ayrıca QNB Finansbank söz konusu konut kredisi dahilinde kredi tahsis masrafı da talep etmekte olup, tahsis ücreti kullanılan kredi tutarının binde 5’i kadardır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.