Ana SayfaKredilerA Bank’tan Yılbaşı Kredisi

A Bank’tan Yılbaşı Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

A Bank yeni yıla özel ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi. Uygun faiz oranları ve uzun vade süresiyle “Yılbaşı Kredisi” aylık yüzde 1,15’ten başlayan faiz oranları ile müşteri hizmetine sunulmaktadır. A Bank’ın yılbaşı kredisi kampanyası 31 Aralık 2016 tarihinde sona eriyor.

 Avantajlı koşullardan yararlanarak finansman sağlamak için 2016 yılı sona ermeden A Bank şubelerine uğrayabilirsiniz. A Bank yılbaşı kredisi dahilinde 48 aya varan vade seçenekleri sunmaktadır.

Vadeye Göre Değişen Oranlar

Kredi kampanyası dahilinde kullanılan kredi geri ödemeleri 12 aya kadar olan vadelerde ödenecek ise aylık yüzde 1,22 faiz oranı uygulanacaktır. 13 ay ile 48 ay arasında kredi geri ödemelerini yapacak olan müşteriler ise aylık yüzde 1,15 faiz oranından yararlanabilecektir. Bahse konu kampanya kapsamında banka kredi tahsis ücreti talep etmektedir. Ayrıca hayat sigortası yaptırmak da zaruriyet arz etmektedir.

A Bank’ın yılbaşı kredisi kampanyasından yararlanarak 10 bin Türk Lirası finansman sağlayan müşteri, kredi geri ödemelerini 24 ayda tamamlayacak ise aylık yüzde 1,15 faiz oranından yararlanacaktır. Bu durumda aylık taksitleri 492 Türk Lirası olacaktır. 10 bin Türk Lirası olarak kullanılan kredi 24 ay vade sonunda toplam 11 bin 815 Türk Lirası olarak geri ödenmiş olacaktır. Kredinin yıllık maliyet oranı ise yüzde 17,08 olacaktır.

Müşteri 10 bin Türk Lirası krediyi 12 ay vadede geri ödeyecek ise aylık yüzde 1,22 faiz oranından faydalanabilecektir. 12 ay boyunca 945 Türk Liralık taksitlerle kredi ödemesi yapılacak olup, vade sonunda toplam 10,977 Türk Lirası olarak geri ödenmiş olacaktır. Banka vade ve faiz oranı farklılıkları gözetmeksizin 10 bin Türk Lirası kredi için 50 Türk Lirası kredi tahsis ücreti tahsil edecektir. Bunlara ek olarak A Bank müşteriden hayat sigortası poliçe bedeli talep edecektir. Hayat sigortası poliçe primi müşteri özelinde farklılık göstermektedir. Müşterinin yaşına, cinsiyetine, kullanılan kredi miktarına, vade ve faiz oranına göre farklılık göstermektedir. Bundan dolayı yukarıdaki örnek hesaplamada yer edinmemiştir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.