Ana SayfaKredilerİhtiyaç Kredisi Kullanmak İsteyenlere Anadolu Bank’tan Aylık 1,36 Faiz Oranı!

İhtiyaç Kredisi Kullanmak İsteyenlere Anadolu Bank’tan Aylık 1,36 Faiz Oranı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Anadolu Bank acil nakde ihtiyacı olan müşterilerine tüketici kredisi imkanı sağlıyor. Düğünden eğitime, sağlıktan tatile kadar tüm ihtiyaçlarınızı karşılamak için Anadolu Bank’ın avantajlı koşullarla sunduğu tüketici kredisinden faydalanabilirsiniz.

Anadolu Bank ihtiyaç kredisi dahilinde aylık yüzde 1,36 faiz oranı uygulamaktadır. Kredi dahilinde azami vade 48 ay ile sınırlandırılmıştır. Banka ihtiyaç kredisi kapsamında kredi tahsis ücreti talep etmektedir. Dosya masrafı da denilen kredi tahsis ücreti sağlanan finansman tutarının yüzde 0,5’i (binde 5) kadardır. Yani 5 bin Türk Lirası finansman sağlayan bir müşteriden 25 Türk Lirası kredi tahsis ücreti tahsil edilecektir.

10 Bin Türk Lirası Kredi Kullanımına Dair Örnek Hesaplama!

Anadolu Bank bahse konu kredi dahilinde hayat sigortası yaptırmayı zorunlu tutmuştur. Hayat sigortası poliçe prim ücreti müşteriye ait olup, poliçe bedeli müşteri özelinde farklılık göstermektedir. Hayat sigortası poliçe bedeli, müşterinin yaşına, cinsiyetine, kullanılan kredi miktarına, uygulanan faiz oranına ve kredi geri ödemesinin yapılacağı vade süresine göre değişmektedir. Anadolu Bank tüketici kredisi dahilinde kefil talep etmektedir.

Anadolu Bank ihtiyaç kredisi uyarınca bankadan 10 bin Türk Lirası finansman sağlamak isteyen bir müşteri aylık yüzde 1,36 faiz oranından faydalanacaktır. Kredi geri ödemelerini 24 ay vadede tamamlamak isteyen müşteri takribi 507 Türk Lirası kadar taksitlerle ödeme yapacaktır. 10 bin Türk Lirası olarak sağlanan finansman vade sonunda takribi 12 bin 166,3 Türk Lirası olarak ödenmiş olacaktır. Kullanılan kredinin yıllık maliyet oranı yüzde 26,26’dır. Anadolu Bank sağladığı 10 bin Türk Lirası kredi için 50 Türk Lirası kredi tahsis ücreti talep edecektir. Hayat sigortası poliçe bedeli müşterinin erkek ve 35 yaşında olduğu varsayılarak hesaplandığında takribi 298,50 Türk Lirası civarında olacaktır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.