Ana SayfaGündemYapı Kredi Bankası Konut Kredisi Faiz Oranı Aylık Yüzde 0,90’dan Başlıyor!

Yapı Kredi Bankası Konut Kredisi Faiz Oranı Aylık Yüzde 0,90’dan Başlıyor!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yapı Kredi uygun koşullarla konut kredisi imkanı sunarak, müşterilerinin hayallerini gerçekleştiriyor. Bir ev sahibi olmak isteyen müşteriler Yapı Kredi’den finansman sağlayarak, kira öder gibi ev sahibi olabilirler.

Yapı Kredisi Bankası’nın söz konusu konut kredisi dahilinde azami vade 120 aydır. Konut kredisi kapsamında finansman sağlamak isteyen müşteriler satın alacakları evin ekspertiz değerinin yüzde 80’ini bankadan finanse edebilmektelerdir. Satın alınacak olan konutun teminat gösterilmesi halinde müşteri konutun ekspertiz değerinin yüzde 100’ünü kredilendirebilmektedir.

Konut Kredisi Tahsis Ücreti Kullanılan Meblağın Binde Beşi Oranında!

Bahse konu konut kredisi dahilinde 70 yaşını aşmamış müşteriler finansman sağlayabilmektelerdir. Yapı Kredi söz konusu konut kredisi uyarınca kredi tahsis ücreti talep etmektedir. Kredi tahsis ücreti kullanılan kredi tutarının yüzde 0,5’i (binde 5) kadardır. Konut kredisi kapsamında banka aylık yüzde 0,90 faiz oranı uygulamaktadır. Aylık yüzde 0,90 faiz oranından yararlanabilmek için bankanın Çınar Paketi ile birlikte opsiyonel bir ürün satın alınması gerekmektedir. Yapı Kredi konut kredisi dahilinde konut sigortası, hayat sigortası ve DASK (Deprem ve Doğal Afet Sigortası) yaptırılmasını talep etmektedir. Konut sigortası ve DASK ücretleri konutun özelliklerine göre farklılık göstermektedir. Hayat sigortası ise müşteri özelinde farklılık arz etmektedir.

Yapı Kredi konut kredisi uyarınca müşteriden ekspertiz ve ipotek tesis bedeli tahsil etmektedir. Ekspertiz ücreti konutun metrekaresi ve lokasyonuna göre değişmektedir. Kredi kapsamında 60 ay vadede ödemek koşulu ile 100 bin Türk Lirası finansman sağlayan müşteri aylık yüzde 0,90 faiz oranından yararlanacak olup, bin 314 Türk Lirası civarında taksitlerle kredi geri ödemesini gerçekleştirecektir. Kullanılan kredi için banka 500 Türk Lirası kredi tahsis ücreti (BSMV hariç) talep edecektir. Söz konusu kredinin yıllık maliyet oranı yüzde 11,9893 olacaktır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.