Ana SayfaKredilerTEB’den Pratik İhtiyaç Kredisi

TEB’den Pratik İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

TEB (Türk Ekonomi Bankası) “Pratik İhtiyaç Kredisi” hizmeti sunuyor. İhtiyaçları duyulduğu anda müşterilerinin yanında olan banka, acil nakit ihtiyaçlarınızda finansman desteği sağlıyor. Avantajlı koşullarla likidite sağlayan banka, kredi geri ödemelerinde uzun vade süresi imkanı veriyor.

Türk Ekonomi Bankası’nın “Pratik İhtiyaç Kredisi”ne internetten başvuru yapılabilmekte ve kredi ön başvuru cevabı SMS olarak size gönderilmektedir. Pratik ihtiyaç kredisi dahilinde banka aylık yüzde 1,55 faiz oranı uygulamaktadır. Aylık yüzde 1,55 oranı ile kullanılabilen kredinin üst limiti 12 bin 500 Türk Lirası’dır.

10 Bin Lira Kredi İçin Örnek Hesaplama!

Türk Ekonomi Bankası bahse konu kredi kapsamında kredi tahsis ücreti talep etmektedir. Dosya masrafı olarak da bilinen kredi tahsis ücreti kullanılan kredi miktarının yüzde 0,5’i (binde 5) kadardır. Ayrıca banka pratik ihtiyaç kredisi uyarınca müşterinin kredili hayat sigortası yaptırmasını talep etmektedir. Kredili hayat sigortası poliçe prim ücreti müşteriye ait olup, müşterinin yaşına, cinsiyetine, kullanılan kredi miktarına, faiz oranı ve vade süresine göre farklılık arz etmektedir.

Türk Ekonomi Bankası’nın pratik ihtiyaç kredisi dahilinde 10 bin Türk Lirası finansman sağlayan müşteri aylık yüzde 1,55 faiz oranından faydalanacaktır. Kullanılan kredi tutarı 36 ay vadede ödenecek ise müşterinin aylık taksitleri takribi 400 Türk Lirası olacaktır. Banka bahse konu kredi için 50 Türk Lirası kredi tahsis ücreti (Banka Sigorta Muameleleri Vergisi hariç) talep edecektir. Kullanılan kredi dahilinde müşteri hayat sigortası yaptıracak olup yaklaşık 300 Türk Lirası civarında poliçe bedeli ödeyecektir. Hayat sigortası kredi vadesi boyunca geçerli olup istem dışı işsizlik, geçici iş görememezlik gibi durumlar için yaptırılmaktadır. Pratik ihtiyaç kredisi dahilinde kullanılan kredinin yıllık toplam maliyet oranı yaklaşık yüzde 26,2228’dir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.