Ana SayfaKredilerİş Bankası’ndan Anında Kredi

İş Bankası’ndan Anında Kredi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

“An”ın çok değerli ve önemli olduğu çağımızda nakit ihtiyacı doğan insanlar, bankaya gidip kredi kullanmak için tüm gününü heba etmek yerine internet üzerinden finansman sağlamayı tercih etmekteler. İş Bankası da vakitleri çok değerli olan müşterilerine “Anında Kredi” hizmetini sunmaktadır.

Anında Kredi’ye bankaya gitmeye gerek kalmadan, internet üzerinden başvurabilir, hesabınıza yatan kredinizi hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.  Buna ek olarak Anında Kredi kapsamında finansman sağlayabilmek için hafta içi çalışma saatlerini beklemeye gerek kalmadan, hafta sonu veya hafta içi istenilen her an kredi başvurusu yapılabilmektedir.

Kullanılabilecek Azami Meblağ 15 Bin Türk Lirası!

İş Bankası bu çok hızlı kredisi ile müşterilerine 15 bin Türk Lirası’na kadar finansman sağlayabilmektedir. Üstelik kredi kapsamında hayat sigortası yapılan ve yapılmayan olmak üzere iki seçenek mevcuttur. Anında Kredi kapsamında hayat sigortası yaptırmak istemeyen müşteriler aylık yüzde 1,40 faiz oranından yararlanabilmektelerdir. Aylık yüzde 1,35 faiz oranından faydalanarak finansman sağlamak isteyen müşterilerden ise hayat sigortası yaptırması istenecektir. Hayat sigortası poliçe bedeli müşterinin yaşına, cinsiyetine ve kullanılan kredinin özelliklerine göre değişmektedir.

İş Bankası Anında Kredi dahilinde azami vade 48 ay olarak belirlenmiştir. Kredi uyarınca 48 ay vadede geri ödeme koşulu ile 15 bin Türk Lirası finansman sağlayan müşteri hayat sigortası yaptırmak istediğinde aylık yüzde 1,35 faiz oranından yararlanmaktadır. Bu durumda aylık taksit tutarı 452 Türk Lirası ve toplamda geri ödenecek tutar ise 21 bin 696 Türk Lirası olacaktır. Söz konusu krediyi hayat sigortası yaptırmadan kullanmak isteyen müşteri ise aylık yüzde 1,40 faiz oranından yararlanacaktır. Bu durumda müşteri kredi geri ödemesini aylık 458 Türk Liralık taksitlerle yapacak olup, 48 ay vade sonunda ödenen meblağ ise 21 bin 972 Türk Lirası’dır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.