Ana SayfaKredilerN Kolay İhtiyaç Kredisi Aktif Bank’tan!

N Kolay İhtiyaç Kredisi Aktif Bank’tan!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Aktif Bank’tan müşterilerine “N Kolay” ihtiyaç kredisi hizmeti! Aktif Bank’ın ihtiyaç kredisi ile yerinizden kalkmadan nakit ihtiyacınızı karşılayabilir, dilediğiniz zaman nakdinizi kullanabilirsiniz.

Müşteriler kullanılan krediyi Aktif Bank’ın internet şubesini kullanarak başka hesaplarına ücretsiz aktarabilmektelerdir. Ayrıca PTT şubelerinden kullandıkları krediyi çekebilen müşteriler, istedikleri ATM’lerden de paralarını çekebilirler.

Asgari 2 Bin Türk Lirası, Azami 25 Bin Türk Lirası Kredi Olanağı!

Banka N Kolay ihtiyaç kredisi dahilinde asgari 2 bin Türk Lirası finansman sağlayabilmektedir. Kredi kapsamında sağlanabilecek azami tutar ise 25 bin Türk Lirası’dır. Aktif Bank söz konusu kredi uyarınca 48 aya varan vade seçenekleri sunmakta ve müşteriler sıkıntı yaşamadan kredi geri ödemelerini tamamlayabilmektelerdir.

N Kolay ihtiyaç kredisi kapsamında banka aylık yüzde 1,79 faiz oranı uygulamaktadır. Banka ihtiyaç kredisi uyarınca kredi tahsis ücreti talep etmekte ve kredi tahsis ücreti kullanılan kredi miktarının yüzde 0,5’i kadardır. Bahse konu kredi dahilinde düşük kredi notuna sahip olan müşteriler de finansman sağlayabilmektedir. Üstelik kredi uyarınca sigorta yaptırma zorunluluğu da bulunmamaktadır.

Aktif Bank’ın n kolay ihtiyaç kredisi kapsamında 24 ay vadede geri ödeme koşulu ile 20 bin Türk Lirası finansman sağlayan müşteri aylık yüzde 1,79 faiz oranından yararlanacaktır. Müşteri sağladığı finansman geri ödemelerini aylık bin 75,23 Türk Lirası kadar taksitlerle yapacaktır. Müşteri vade sonunda toplam 25 bin 805,64 Türk Lirası civarında ödemiş olacaktır. Banka kullanılan kredi için 100 Türk Lirası kredi tahsis ücreti tahsil edecektir.

Kullanılan kredi geri ödemeleri; Aktif Bank şubelerinden, PTT şubelerinden ve PTTmatikler’den de ücretsiz olarak yapılabilmektedir. Bunlara ek olarak Akbank ve Vakıfbank ATM’lerinden de kredi taksitleri yatırılabilmektedir. Aktif Bank N Kolay İhtiyaç Kredisi Kampanyasından yararlanmak isteyen müşteriler banka şubeleri ile görüşebilirler.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.