Ana SayfaGündemHalk Bankası Konut Kredisi ve Konut Kredisi Borç Transferi Kampanyası

Halk Bankası Konut Kredisi ve Konut Kredisi Borç Transferi Kampanyası

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bir ev sahibi olmak için kredi kullandınız ve taksitlerinizi ödemekte zorlanıyor musunuz? Konut kredisini yüksek faizle kullandığınızı mı fark ettiniz? Halk Bankası “Dost Kredi” ile konut kredinizi transfer etme imkanı sağlıyor. Başka bankalardan kullandığınız konut kredisini Halkbank’a getirebilir, avantajlı faiz oranları ile yeniden yapılandırılan kredinizi azalan taksitlerle rahat rahat ödeyebilirsiniz.

Halk Bankası Dost Konut Kredisi kapsamında avantajlı faiz oranları sunmanın yanı sıra kredi tahsis ücreti de almamaktadır. Masrafsız Konut Kredisi dahilinde banka 180 aya kadar vadelerde ödeme imkanı sunmaktadır. Söz konusu kredi uyarınca uygulanan faiz oranı kredi geri ödemesinin yapılacağı vade süresine göre farklılık arz etmektedir.

50 Bin Lira İçin Örnek Hesaplama!

Müşteri 120 aya kadar olan vadelerde kredi geri ödemesini tamamlayacak ise aylık yüzde 1,09 faiz oranından yararlanacaktır. 120- 180 arası bir vadede kredi geri ödemesini tamamlayacak olan müşteri ise aylık yüzde 1,11 faiz oranından faydalanabilecektir. Halk Bankası Dost Konut Kredisi dahilinde ekspertiz ücreti ve ipotek tesis bedeli talep edecektir. Ekspertiz ücreti konutun özelliklerine (bulunduğu mevki ve evin büyüklüğü) göre farklılık arz etmektedir.

Konut kredisi ve konut kredisi borç transferi kapsamında 60 ay vade ile 50 bin Türk Lirası finansman sağlamak isteyen bir müşteri aylık yüzde 1,09 faiz oranı ile finansman sağlayacaktır. 60 ay vade boyunca müşteri aylık bin 139,70 Türk Lirası civarında taksitlerle kredi geri ödemesini gerçekleştirecektir. Kullanılan 50 bin Türk Lirası vade sonunda toplam 68 bin 382,14 Türk Lirası olarak ödenmiş olacaktır.

Halk Bankası Dost Konut Kredisi dahilinde konut sigortası ve DASK (Deprem ve Doğal Afet Sigortası) yaptırılmasını zorunlu tutmuştur. Konut sigortası ve DASK bahse konu konutun bulunduğu lokasyona ve evin metrekaresine bağlı olarak değişmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.