Ana SayfaKredilerDenizbank’tan Kefilsiz 0,99’dan Başlayan İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Denizbank’tan Kefilsiz 0,99’dan Başlayan İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Denizbank müşterilerine özel “İhtiyaç Kredisi” kampanyası düzenledi. Müşteri talepleri doğrultusunda kredi ürünleri üreten banka, müşterilerinin nakit ihtiyaçlarına avantajlı koşullarla cevap verip, uzun vade süresi ile ödeme kolaylığı imkanı sunuyor.

Denizbank’ın ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında faiz oranı aylık yüzde 0,99’dan başlıyor! Denizbank ihtiyaç kredisi kampanyası dahilinde kullanılan kredi tutarı ve kredi geri ödemesinin yapılacağı vade süresine göre farklı faiz oranları uygulamaktadır.

10 Bin Türk Lirası Kredi Kullanımı İçin Faiz Oranları!

Kredi kampanyası kapsamında 2 bin Türk Lirası’na kadar kullanılan kredilere banka aylık yüzde 0,99 faiz oranı uygulamaktadır. 2 bin Türk Lirası’ndan daha yüksek meblağlarda kullanılan kredilerde ise vadeye göre faiz oranı farklılık göstermektedir. Bahse konu kampanya koşullarından yararlanarak 10 bin Türk Lirası finansman sağlayan bir müşteri, kredi geri ödemesini 12 ay vadede tamamlayacak ise aylık yüzde 1,44; 24 ay vadede tamamlayacak ise aylık yüzde 1,54 faiz oranından yararlanacaktır. Müşteri 10 bin Türk Lirası’nı 25 ile 48 ay vade ile kullanmış ise aylık yüzde 1,59 faiz oranından faydalanabilecektir.

Denizbank ihtiyaç kredisi uyarınca azami vade süresini 48 ay ile sınırlandırmıştır. Kampanya kapsamında likidite sağlayan müşterilerden kredi tahsis ücreti talep edilmekte ve hayat sigortası yaptırması talep edilmektedir. Kredi tahsis ücreti kullanılan kredi miktarının yüzde 0,5’i (binde 5) kadar olmakla birlikte hayat sigortası poliçe prim ücreti müşteri özelinde ve kredi koşullarında farklılık arz etmektedir.

Kampanya dahilinde banka kefilsiz kredi kullandırımı gerçekleştirmektedir. İhtiyaç kredisi kampanyası şartlarından yararlanarak finansman sağlamak isteyenler evrakla ve formalitelerle uğraşmak zorunda kalmamaktadırlar. İnternet yahut mobil şubeden başvurulup onay alındıktan sonra gerekli belgeleri yine internet ortamında onayladıktan sonra Denizbank şubelerinden kefilsiz kredi temin edebilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.