Ana SayfaKredilerHalk Bankası Masrafsız Yeni Yıl Kredisi Seçeneği de Sunuyor!

Halk Bankası Masrafsız Yeni Yıl Kredisi Seçeneği de Sunuyor!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

İsterseniz masraf ödemeden finansman sağlayabilir, dilerseniz de en avantajlı faiz oranından yararlanabilirsiniz. Halk Bankası Kredi 2017 dahilinde 48 aya varan vade seçenekleri sunmaktadır. Kredi kapsamında masraf ödemek istemeyen müşterilerden kredi tahsis ücreti tahsil edilmemekte ve müşteri aylık yüzde 1,19 faiz oranından faydalanmaktadır.

Masraf Ödeyene Daha Uygun Faiz Oranı!

Masraflı kredi seçeneğinden yararlanarak finansman sağlayan müşterilerden ise kredi tahsis ücreti tahsil edilmekte olup, müşteriler aylık yüzde 1,13 faiz oranından yararlanacaktır. Kredi tahsis ücreti kullanılan kredi miktarının yüzde 0,5’i oranındadır. Örneğin 5 bin Türk Lirası kredi için banka 25 Türk Lirası kredi tahsis ücreti talep etmektedir.

Halk Bankası kredi ürününden yararlanabilmek için müşterinin hayat sigortası yaptırması ve bankadan asgari bir taksit tutarı kadar kredili mevduat hesabı açtırması gerekmektedir. Hayat sigortası poliçe bedeli müşterinin yaşına, cinsiyetine; kullanılan kredi miktarına, vade süresi ve faiz oranına bağlı olarak farklılık arz etmektedir. Örneğin, 48 ay vade ile 50 bin Türk Lirası kredi kullanan 35 yaşındaki erkek bir müşteri için 1 yıllık poliçe bedeli 156 Türk Lirası civarındadır.

Halk Bankası’nın Kredi 2017 hizmetinden yararlanarak likidite sağlamak isteyen müşteriler Halkbank Şube’lerinden, Halk Bankası İnternet Şubesi’nden ve Halkbank Diyalog’dan başvuru yapabilmektelerdir. Dileyen müşteriler SMS yolu ile hemen kredi başvurusu yapabilmektelerdir. “Kredi, TC Kimlik No, Gelir Bilgisi, Talep Edilen Tutar” bilgilerini aralarında boşluk bırakarak yazıp, 3452’ye SMS olarak yollayan müşteriler kredi başvurusunu gerçekleştirmiş olmaktalardır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.