Ana SayfaKOBİAkbank’tan KOBİ'lere Anında Kredi Paketi

Akbank’tan KOBİ’lere Anında Kredi Paketi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bireysel kredi imkanları sağlayarak müşterilerini memnun eden, ihtiyaç duyulduğu anda müşterilerinin yanında olan Akbank, ticari kredileri ile de esnafın yanında duruyor. Akbank sadece 1 SMS ile KOBİ’lere finansman imkanı sunuyor. “KOBİ’lere Anında Kredi Paketi” ile likidite sağlayan banka ödeme kolaylıkları ile de müşterilerinin sıkıntıya girmeden kredi geri ödemelerini yapmalarına imkan veriyor.

“KOBİ’lere Anında Kredi Paketi” dahilinde TL taksitli ticari kredi, ticari artı para, Axess Business ve çek karnesi bulunmaktadır. Bunların yanı sıra bahse konu kredi kapsamında finansman sağlayan müşterilere, bazı bankacılık hizmetleri 3 ay boyunca ücretsiz sağlanmaktadır. Ücretsiz sağlanan söz konusu hizmetler; 10 adet havale, 10 adet EFT, 10 adet çek tahsilatı ve ADK’dan ( Alternatif Dağıtım Kanalları) sınırsız sayıda havale ve EFT’dir.

Azami Limit 50 Bin Lira!

Bahse konu paket kapsamında yer alan kredinin azami limiti 50 bin Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Kredinin geri ödenebileceği maksimum vade 36 aydır. 36 aya varan vadelerde müşteri dilediği vadede sağladığı krediyi geri ödeyebilmektedir. KOBİ’lere kredi dahilinde uygulanan faiz oranı vade süresine göre farklılık göstermemektedir. 50 bin Türk Lirası’na kadar kullanılan kredi ve 36 aya kadar olan vadelerde uygulanan faiz oranı aylık yüzde 1,52’dir.

KOBİ’lere (Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler) sağlanan kredi paketi kampanyası uyarınca finansman sağlayabilmek için “Anında” yazıp boşluk bırakıp “TC Kimlik Numarası” yazarak SMS ile Turkcell hatlı telefonlardan 4425’e; diğer operatörlerden ise 0532 444 44 25’e yollayabilirsiniz. Akbank KOBİ kredi paketi dahilindeki taksitli ticari kredi kullanımlarında, kredi geri ödemesini müşteriler günlük olarak da yapabilmektedir.

Örneğin 18 ay vade ve aylık yüzde 1,52 faiz oranı ile 10 bin Türk Lirası finansman sağlayan bir müşteri, günlük 21 Türk Lirası ödeyerek kredi geri ödemesini yapabilmektedir. Kredi kapsamında Akbank kredi dosya masrafı da tahsil etmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.