Ana SayfaKredilerQNB Finansbank'tan "Azalan Taksitli Konut Kredisi"

QNB Finansbank’tan “Azalan Taksitli Konut Kredisi”

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

QNB Finansbank’tan konut almak isteyen müşterilerine “Azalan Taksitli Konut Kredisi” imkanı! Banka, bir ev hayali kuran müşterilerinin hayallerini gerçekleştiriyor. Uygun faiz oranı ve uzun vade süresiyle konut sahibi olmak isteyen müşterilerine likidite desteği sunuyor.

QNB Finansbank’ın Azalan Taksitli Konut Kredisi dahilinde müşteriler kredi geri ödeme taksitlerini gelirlerine göre ayarlayabilmekte ve toplam faiz ödemelerini azaltabilmektedir. Kredi dahilinde uygulanan faiz oranı kullanılan finansman miktarına ve vade süresine göre farklılık arz etmektedir.

Vadeye Göre Değişen Faiz Oranları!

Bahse konu kredi dahilinde 500 bin Türk Lirası’na kadar kullanılan kredilerde, kredi  geri ödemeleri 24 ay vadede tamamlanacak ise aylık yüzde 0,90 faiz oranı uygulanmaktadır. Müşteri 25 ile 60 ay arasında kredi taksitlerini ödeyecek ise aylık yüzde 0,93 faiz oranından yararlanacak olup, 61 ila 120 ay arasında tamamlanacak ödemelerde ise uygulanacak olan faiz oranı yüzde 0,95’tir.

QNB Finansbank “Azalan Taksitli Konut Kredisi” kapsamında 500 bin Türk Lirası’nın üzerinde sağlanacak olan finansmanlarda ise müşteri 120 aya kadar aylık yüzde 1,07 faiz oranından yararlanacaktır.

QNB Finansbank kredi koşullarına göre satın alınacak olan konutun ekspertiz değerinin yüzde 80’ine kadar finansman sağlayabilmektedir. Azalan Taksitli Konut Kredisi dahilinde sabit faiz oranı uygulanmaktadır. Konut kredi si kapsamında sadece mesken alımı amacı ile gerçek kişiler tarafından likidite sağlanabilmektedir. Banka söz konusu konut kredisi uyarınca kullanılan kredi tutarının binde 5’i oranında dosya masrafı talep etmektedir.

Bankanın konut kredisi dahilinde finansman sağlayan müşteriden erken ödeme yapmak istediğinde masraf talep edilmektedir. Kredinin kalan vadesi 36 aydan az ise ödenen anapara tutarının yüzde 1’ini; 36 aydan fazla ise ödenen anapara tutarının yüzde 2’sini aşmayacak şekilde erken ödeme masrafı olarak tahsil edilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.