Ana SayfaKredilerHalk Bankası’ndan Yüzde 1,10’dan Başlayan Faiz Oranlarıyla Mini Kredi

Halk Bankası’ndan Yüzde 1,10’dan Başlayan Faiz Oranlarıyla Mini Kredi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Düşük miktarlı nakit ihtiyaçlarınız için düşük faiz oranlı ve kısa vadeli kredi Halk Bankası’nda! Halk Bankası Kredi Mini kampanyası dahilinde müşterilerine avantajlı koşullarla finansman imkanı sunmaktadır. Acil nakit ihtiyacınız için, kredi kullanayım ve kısa vadede borcumu kapatayım diye düşünüyorsanız size uygun Mini Kredi kampanyası ile Halkbank’tan finansman sağlayabilirsiniz.

Kredi Mini kampanyası dahilinde azami sağlanabilecek likidite tutarı 5 bin Türk Lirası’dır. 5 bin Türk Lirası’na kadar kullanılabilecek kredi azami 10 aya kadar olan vadeler ile kredilendirilebilmektedir. Halkbank bahse konu kredi kampanyası uyarınca müşteriden dosya masrafı talep etmektedir. Dosya masrafı kullanılan kredi tutarının binde 5’i oranındadır. Ayrıca Halk Bankası kampanya dahilinde müşteriden hayat sigortası yaptırmasını talep etmektedir. Hayat sigortası poliçe bedeli müşteriye ait olup, müşteri özelinde farklılık göstermektedir.

5 Bin Türk Lirası Kredi Kullanımı İçin Örnek Hesaplama!

Kredi Mini dahilinde 5 bin Türk Lirası finansman sağlayan bir müşteri aylık yüzde 1,10 faiz oranından faydalanacaktır. Müşteri 5 bin Türk Lirası finansmanı 10 ay vade ile kullanmak istediği takdirde aylık takribi 537,01 Türk Lirası taksitlerle kredi geri ödemesini yapacaktır. Vade sonunda ödenmiş olan toplam miktar 5 bin 370,13 Türk Lirası olacaktır. Kullanılan kredi tutarının yıllık maliyet oranı yüzde 18,4224 olacaktır. Müşteri Banka Sigorta Muameleleri Vergisi (BSMV) dahil olmak üzere 26,25 Türk Lirası kredi tahsis ücreti tahsil edecektir.

Hayat sigortası poliçe bedeli ise 10 ay vade ile 5 bin Türk Lirası’nı kullanan müşterinin 35 yaşında ve erkek bir müşteri olduğu varsayılırsa, bir yıllı prim ücreti 25 Türk Lirası kadardır. Halkbank’ın Mini Kredi kampanyasından yararlanabilmek için banka şubelerine uğrayabilirsiniz. Halk Bankası Mini Kredi koşullarını değiştirme hakkına sahip olduğunu deklare etmiştir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.