Ana SayfaGündem2017 Ocak Ayında 7 bin Memur Alımı Yapılacak!

2017 Ocak Ayında 7 bin Memur Alımı Yapılacak!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bu içerikte neler var?

2017 Ocak ayında kamuya 7 bine yakın memur personel alınacağı bildirildi. Kpss sınavına girmiş veya girmemiş olan adaylar, lisans, lise ve önlisans mezunu olan adaylar kamuda pozisyon bulabilecekler.

Yapılan duyuruya göre Ocak ayında farklı pozisyonlarda memur personel alınacağı bildiridi. Ocak ayında hangi alanlara ve pozisyonlara alınacak aday niteliklerini haberimizden inceleyebilirsiniz.

2017 Ocak Ayı 7 bin Memur

Ocak ayında kamuya alınacak 7 bin personel alımı yapılacağı duyuruldu. KPSS’ li, KPSS’ siz, önlisans, lisans ve lise mezunları için kendi pozisyon ve niteliklerine göre yerleşebilecekleri kurumlar yayınlandı.

Merkezi yerleştirmelerde personel alımı yapamayan birçok kamu kurum ve kuruluşu devlet personel başkanlığı aracılığıyla ilan yayınlayarak kendileri personel alımı yapmaktalar.

Ocak ayında ilan veren kamu kurum ve kuruluşları Adalet Bakanlığı, Aile Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, Milli Savunma Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı gibi kamu kurum ve kuruluşları ilan vermekteler. 

2017 Ocak ayında birçok kamu kurum ve kuruluşunda alınacak olan memur sayısı yaklaşık 7 bin olmaktadır. Buna göre kendi nitelik ve pozisyonlarına göre başvuru yapabilecek olan memur personel adayları ilanları inceleyebilirler. 

 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.