Ana SayfaGündemBurgan Bank Konut Kredisi

Burgan Bank Konut Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Burgan Bank konut kredisi ile bir ev sahibi olmak isteyen müşterilerine finansman imkanı sağlıyor. Burgan Bank’ın konut kredisiyle kira öder gibi taksitler ödeyerek hayalini kurduğunuz eve sahip olabilirsiniz.

Banka kredi kapsamında 120 aya varan vade olanağı sunmaktadır. Uzun vade süresi ile kredi taksiti ödemesi müşteriyi sıkıntıya sokmamaktadır. Konut kredisi dahilinde Burgan Bank’ın uyguladığı faiz oranları aylık yüzde 0,94’ten başlamaktadır.

Vadeye Göre Faiz Oranı!

Uygulanacak olan faiz oranı finansman geri ödemesinin yapılacağı vade süresine göre farklılık göstermektedir. 12 ay vadede ödenebilen kredilerde aylık yüzde 0,94 faiz oranı uygulanmaktadır. 12- 24 ay vadede yararlanılabilecek oran aylık yüzde 0,95; 25 ile 36 ay arasındaki bir vadede tamamlanacak ödemede ise aylık yüzde 0,96 faiz oranından yararlanılabilmektedir. 37 ile 60 ay arasında kredi geri ödemesini tamamlamak isteyen müşteriler aylık yüzde 0,97; 61- 120 ay arası vadede ise aylık yüzde 0,98 faiz oranından faydalanabilmektedir.

Bahsedilen faiz oranları konut sigortası, hayat sigortası ve DASK’ın (Deprem ve Doğal Afet Sigortası) banka aracılığı ile yapılması ve hizmet paketi satın alınması durumunda geçerli olan faiz oranlarıdır. Burgan Bank’ın konut kredisi dahilinde banka kredi tahsis ücreti de talep etmektedir. Kredi tahsis ücreti (dosya masrafı) sağlanan finansman tutarının yüzde 0,5’i (binde 5) kadar tahsil edilmektedir. Burgan Bank’ın söz konusu kredisi dahilinde 60 ay vadede geri ödeme koşulu ile 100 bin Türk Lirası finansman sağlayan müşteri aylık yüzde 0,97 faiz oranından yararlanmaktadır. Bu durumda aylık 2 bin 206 Türk Lirası kadar taksitlerle sağladığı likiditeyi geri ödeyecektir.

Banka, kredi kapsamında 500 Türk Lirası dosya masrafı tahsil edecektir. Kredinin aylık maliyet oranı yüzde 1,04 olacaktır. Yıllık toplam maliyet oranı ise yüzde 12,53’tür.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.