Ana SayfaEkonomiİndirim Osmangazi Köprüsünü Hareketlendirdi

İndirim Osmangazi Köprüsünü Hareketlendirdi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Geçtiğimiz günlerde yapılan indirim ile vatandaşlar tarafından Osmangazi Köprüsü daha yoğun kullanılmaya başlandı. Yüzde 20 geçiş indiriminden memnun olan İstanbullular Osmangazi Köprüsü’ndeki indirim ile beraber arabalı vapurdan vazgeçti.

İndirim yüzde 20

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yaptığı açıklama ile Osmangazi Köprüsü’ndeki geçiş ücretlerinde yüzde 20’lik indirime gidildiğini belirtmişti. Arslan’ın açıklamasından sonra geçiş ücreti 89 liradan 65,65 liraya düşürüldü. Yaşanan indirimden sonra köprüde geçiş yoğunluğu yaşanıyor. İndirimden haberdar olan pek çok sürücü yol güzergahını değiştirerek köprüyü kullanmaya başladı.

Vatandaş İndirimden Memnun

Açılından beri en yoğun gününü dün geçiren köprüde herhangi bir olumsuz durum yaşanmadı. Yılbaşı tatilini İstanbul dışında geçirmeyi planlayan vatandaşlar dönüş yolunda Osmangazi Köprüsünü tercih etti.

Yalova’dan İstanbul’a girişte Altınova gişelerinden geçiş yapan Tarkan Tuna köprünün kullanımı hakkında, ‘’ Fiyat indirimi gayet iyi oldu. İndirimden önce arabalı vapurla seyahat etmeyi tercih ediyordum. İndirim olunca köprü daha kullanışlı oldu. Yoğunluk olmasın yeter’’ dedi.

Köprüyü kullanan başka bir yolcu Levent Oğuz’da ‘’ Daha önceki seyahatlerimizde körfezi dolaşıyorduk ve çok sıkıntılı oluyordu. Hem zaman kaybı hem de benzin daha çok yakıyordu. Fiyat indirimi çok iyi oldu kararı çok olumlu buluyoruz. Köprü bundan sonra daha sık kullanılacaktır’’ dedi.

30 Haziran tarihinde açılan Osmangazi Köprüsü Açılısından bu yana yüzde 20’lik indirimden sonra en yoğun kullanım dönemini yaşıyor. Köprüde açılış ile birlikte uygulanan fiyat tarifesi 88,75 Türk lirasıydı.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.