Ana SayfaKredilerQNB Finansbank’tan Motorculara Motosiklet Kredisi

QNB Finansbank’tan Motorculara Motosiklet Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Düşük Faizli Motosiklet Kredisi

QNB Finansbank tüketiciler için farklı alanlarda kullanılmak üzere kredi kampanyaları oluşturuyor. QNB Finansbank’a ait olan kredi kampanyalarından biri de yeni bir motosiklet almak isteyen kişiler için oluşturulmuş. Motosiklet kredisi ismiyle verilen bu krediden faydalanmak isteyen tüketicilerin sadece bazı marka motosikletleri almak için kredi başvurusunda bulunmaları gerekiyor.

Motosiklet kredisi sayesinde Honda, BMW, Suzuki, Harley Davidson, Yamaha, Kawasaki ve Ducati marka motosikletler alınabilir. Markaların tam listesi için QNB Finansbank resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Motosiklet kredisi kampanyası ile 50 bin liralık bir motosiklet almak isteyen kişiler için kredilendirme oranı yüzde 70’tir. Yani 50 bin liralık bir kredi için en fazla 35 bin lira kredi alınabilir. 50 bin liradan daha pahalı motosikletleri almak isteyenler için kredilendirme oranı yüzde 50 olarak belirlenmiş.

QNB Finansbank aracılığıyla alınan bu kredi için 3 aydan 48 aya kadar vade talep edilebiliyor. Esnek bir kredi paketi olan Motosiklet Kredisi kampanyasından faydalanan kişiler kredi borcunu erteleyebilir, taksitler arasında boşluk bırakabilir. Kredi anapara ertelemeli olarak da kullanılabiliyor.

Sıfır ve 2. El motosikletler için mevcut kredi kampanyasından faydalanılabilir, oranlarda herhangi bir değişim söz konusu değildir.

Yıllık maliyet oranı yüzde 19 olarak belirlenen bu kredinin en düşük kredi faiz oranı yüzde 1,19’dur. Müşterinin skoruna göre özel bir kredi notu belirleniyor ve kredi faiz oranı da bu nota göre belirleniyor.

Motosiklet kredisinden 20 bin lira olarak faydalanan bir kişi 100 lira kredi tahsis ücreti, hayat sigortası bedeli ödemelidir. İsteyen tüketiciler kredi masraflarını da taksitlere ekleyebilirler.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.