Ana SayfaKredilerHalkbank 2018 Konut Kredisi Faiz Oranları

Halkbank 2018 Konut Kredisi Faiz Oranları

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Güncel Halkbank 2018 konut kredisi faiz oranları ve aylık ödeme planlarına bu yazıdan ulaşabilirsiniz.

Halkbank 2018 Konut Kredisi Faiz Oranları 0,98’den Başlıyor

En düşük kredi faiz oranıyla konut kredisi veren Halkbank 10 yıl vadeli konut kredisi paketleri için kredi faiz oranını 0,98 olarak belirledi. 120 aya kadar vade talep edilebilen bu konut kredisi kampanyası için belirlenen maksimum kredi faiz oranı yeni konut kredisi faiz oranları indirimi ile birlikte ise 0,98 olarak belirlenmiş. Kredi notu ortalamanın üzerinde olan herkes Halkbank’tan konut kredisi başvurusu yapabiliyor. Ancak yüzde 0,98 faiz oranı sadece 500.000 TL’ye kadar alınan krediler için geçerli. Bu tutarın üzerindeki konut kredilerinde farklı faiz oranları uygulanıyor.

Hesaplı Evim Konut Kredisi ismiyle sunulan bu kampanya dâhilinde bankadan kredi almanız halinde borcunuzu 2017 yılında 3 ay sonra ödemeye başlayabiliyordunuz. Öncesinde 3 ay ertelemeli olarak alabildiğiniz bu kredinin kredilendirme oranı yüzde 25’di. Dolayısıyla krediden faydalanmak isteyen kişilerin yüzde 25 oranında peşinatlarının olması gerekiyordu. Ancak şuanda bu kalktı. Vatandaşların peşin ödeme yapmalarına gerek kalmıyor, konut kredisi erteleme imkanı da sunulmuyor.

Konut Kredisi Ek Ödemeler

Kredinin miktarının binde 5’i Halkbank’a kredi tahsis ücreti olarak ödenir. 100 bin liralık bir konut kredisi paketi için belirlenen kredi tahsis ücreti 500 liradır. Kredi tahsis ücretine ek olarak krediyi almak isteyen kişilerin hayat sigortası bedeli, DASK prim tutarı, konut sigortası primi ve ekspertiz ücreti ödemeleri gerekiyor. Tüm bu masrafların toplamda yaklaşık 2 bin lira yaptığını ifade edebiliriz. Bu kredi kampanyası sadece ev alan kişiler için geçerlidir. Kredi transferi için Hesaplı Evim Konut Kredisi kampanyasından faydalanılamaz.

Halkbank Konut Kredisi Hesaplama

  • 36 ay vadeli olarak alınan 100 bin liralık konut kredisinin yeni kredi faiz oranlarına göre aylık ödemesi 3.309,98 TL. Toplamda geri ödenecek tutar ise 119.159,27 TL.
  • 120 ay vadeli olarak alınan 100 bin liralık konut kredisi için Halkbank’a her ay 1.420,87 TL taksit ödemesi yapılması gerekiyor. Toplam geri ödeme tutarı ise 170.504,37 TL’ye tekabül ediyor.
Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.