Ana SayfaEkonomiMÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak: Direnmeye ve Büyümeye Devam Etmeliyiz

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak: Direnmeye ve Büyümeye Devam Etmeliyiz

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak yaptığı açıklamada, ‘’ Dövizde yaşanan oynamanın bir ayağı dış kaynaklıdır. Bir ayağı ise spekülatiftir. Bu işe biraz sabretmek gerekiyor’’ dedi.

Bize Düşen Direnmek ve Büyümeye Devam Etmek

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak MÜSİAD Konya Şubesi 22. Olağan Genel Kurulu Toplantısında yaptığı açıklamada, ‘’ Ülkemiz son zamanlarda zor günlerden geçiyor. Bu süreçte herkese belli görevler düşüyor. Bize düşen sorumluluk ise her ne pahasına olursa olsun direnmek. Yani bu zorlu süreçte üretmeye ve büyümeye devam etmeliyiz. Biz MÜSİAD olarak daima bu çizgide hareket ettik, her zaman milletimize hizmet etmek için zor koşullara aldırmadan büyümeye devam ettik.  Çünkü gerçek başarılar koşullara rağmen elde edilir’’ dedi.

Olpak konuşmasının devamında, ‘’ Biz MÜSİAD olarak gezi olaylarındaki açıklamamız, 17 Aralık’ta herkes köşesine çekilirken koyduğumuz tavır, 15 Temmuz’daki dirayetimiz ile nasıl bir direnç gösterilmesi gerektiğinin en iyi örneğini sunmaya çalışıyoruz’’dedi.

Afrika’da MÜSİAD Fuarı Gerçekleştireceğiz

MÜSİAD’ın yurt içi ve yut dışında önemli sorumlulukları olduğunun altını çizen Olpak, ‘’ Tarih ve kültürümüz bizim için çok önemli, bununla birlikte kültürel geçmişimizin olduğu bölgeler de bizim için öncelikli alan. Birçok etkinliğimizin merkezini Afrika oluşturuyor. 2017 yılı içerisinde Afrika’da MÜSİAD fuarı gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bu yüzden çalışmalarımızı hızlandırmak ve etkinliklerimizi daha rahat gerçekleştirebilmek için merkez binamızın temelini attık’’dedi.

 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.