Ana SayfaEkonomiEtsiz Çiğköfte Kazandırıyor

Etsiz Çiğköfte Kazandırıyor

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Kısa sürede kazanç elde etmek isteyen ve kendi işinin patronu olmak isteyenlerin ilk tercihlerinden biri son günlerde oldukça popüler olan etsiz çiğ köfte sektörüne atılmak oluyor.  Bir markanın gücünü arkasına alarak sistemde kısa sürede başarı elde etmeyi sağlayan bu sektör pek çok girişimci için kazançlı bir iş kolu olarak görülüyor.

Ufak Yatırım ile Kısa Sürede Kar İmkânı

İstanbul Etsiz Çiğköfteciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Güzelaydın yaptığı açıklamada, ‘’ Etsiz çiğköfte sektörü her geçen gün büyümeye devam ediyor. Kısa sürede yüksek cirolar ile kazanç sağladığı için girişimciler bu sektöre atılmayı tercih edebiliyorlar. Bayilik sistemi olarak ilerliyor olması işi kısa sürede kavrayıp kendi işlerinin patronu olmalarını sağlıyor. Şuanda sektörde faaliyet gösteren etsiz çiğköfte markası 50’nin üzerinde, toplam şube sayısı ise 30 binin üzerinde görünüyor. Şubelerin aylık cirolarına baktığımız zaman ortalama olarak 20 bini buluyor. Ülkemizde sadece çiğköfte zincirlerinin yıllık cirosu 7 milyar Türk Lirası’nı geçiyor. Buna diğer satış kolları da eklendiğinde 10 milyar TL’yi buluyor’’ dedi.

Günde 3000 Lira Ciro Mümkün

Sektör hakkında önemli değerlendirmelerde bulunan aynı zamanda Kahta Çiğköfte’nin de Yönetim Kurulu Başkanı olan Güzelaydın, ‘’ Kahta Çiğköfte olarak şuanda 25 ilde 310 şube ile hizmet veriyoruz. Her geçen gün büyüyerek ve gelişerek sektörde varlığımızı hissettirmeye devam ediyoruz. 2017 için hedeflerimizi belirledik. Franchise vererek  şube sayımızı 360’ a çıkarmayı planlıyoruz. Bu sektöre giriş yapmak isteyenler için 15 bin liralık yatırım ve 5 metrekarelik bir dükkân yeterli. Düşük maliyetler ile kısa sürede kendi işinin patronu olmanın en kolay yolarlından biri etsiz çiğköfte sektörü, biz firma olarak başlangıçta 150 kilo çiğköfteyi ücretsiz olarak şubelerimize veriyoruz. Personelimiz açılan şubelerde gerekli eğitimi veriyor. Sektör şuanda 60 bin kişiye istihdam sağlıyor. Çiğköftenin yanında servis edilen diğer gıda ürünleri de binlerce kişiye ekmek kapısı oluyor. Günde 3000 lira ciro yapan bayilerimiz var’’ dedi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.