Ana SayfaKredilerVakıfbank Halden Anlayan İhtiyaç Kredisi!

Vakıfbank Halden Anlayan İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Müşterilerine eksiksiz ve düşük faizli imkanlar sağlamayı hedefleyen Vakıfbank, emekli vatandaşlara özel “Emekli Bankacılığı Paketi” avantajı sunmaktadır.

Emekli Bankacılığı Paketi Ne Demek?

Vakıfbank, emekli aylıklarını 3 aylık zaman aralıklarında alan vatandaşlar için özel taksitli ihtiyaç kredisi olanağı sunmaktadır. Bahse konu başvurulan  kredi için 48 ay vadeye kadar uzanan ve maksimum  10 bin Türk Lirası sınırı koyan banka aylık yüzde 1,15 oranında faiz uygulamaktadır. Kredi kapsamında müşterilerden gerekli durumlar haricinde herhangi bir kefil koşulu aramamak ile birlikte faiz ve vergiler dahil edilerek  50 Türk Lirası kredi tahsis ücreti istemektedir. Kredi tahsis tutarı vatandaşların talep ettikleri kredinin yüzde 5’lik oranına ve banka sigorta ve muamele (BSMV) tutarları da  kredi tahsis tutarının yüzde 5’lik oranına tekabül edecek şekilde hesaplanmakta ve alınmaktadır. Banka, Efektif Faiz Oranını yıllık yüzde 18,2175 oranında tutup yine yıllık hayat sigortasını buna dahil etmemektedir. Hayat sigortası prim tutarı kredinin miktarına, uzatılan vadeye ve müşterinin yaşına göre değişmektedir. Örnek olarak; 51 yaşında erkek müşteri 48 ay vadeli 10 bin Türk Liralık kredi çektiğinde 123,04 Türk Lirası tutarında hayat sigortası primi ödenmesi istenmektedir.

“Emekli Bankacılığı Paketi” avantajlardan  imkanlardan yararlanmak isteyen emekli vatandaşlar,  Vakıfbank’a ait hesaplarının bulunması yahut yoksa hesap açtırması, sonrasında banka şubesine gidip aylıklarının transfer işlemlerinin gerçekleştirme talebinde bulunmaları gerekmektedir. Kart için aidat ücreti istemeyen banka aynı zamanda hesaplardan gerçekleştirilen işlemler için Hesap İşletim Ücreti almamaktadır. Ayrıca otoyol ve köprülerden rahat bir şekilde geçiş sağlamanız için HGS etiketini ücretsiz bir şekilde temin edilmesi de Vakıfbank’ın emekli müşterisine sunduğu özel avantajlardan biri olmaktadır. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.